WTF!? Don't use to Google Translate,man.Speak to english.DuMaNisTT yazdı:Hi, Bro, very worse and false google translate. Come to yourself. Look! I like şiş kebap because very very delicious but there is kekremsi taste. Do you understand ? and Therefrom I like . Very enjoying. Don't understand.Sparineus yazdı:No,ı dont like that.Because its so gas verici.I like mangal.İts so delicious.DuMaNisTT yazdı:Japonyadan Yazıyorum Burada 3 Gün 19 Saat kaldı ....Burada Saat 4.45 Lütfen Bu Bilgiyi Yayalım..
Japonyadan Sevgiler. Siz Türkler Misafirperver. Yemekler çok güzel . I like şiş kebap I like kuru fasulye and pilav.
You wish my on the shoes. It time to understand.
Son 5 GÜN...
Re: Son 5 GÜN...

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Oyun kapanır bi daha açılmazsa görürsün o zaman yeniliğe hazırlığı
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Who use to google translate man ! I ' dont use to translate. I was Karabuk University English Preparation Departmand student. You know ? this is subject last five days. Come on bro .Sparineus yazdı:WTF!? Don't use to Google Translate,man.Speak to english.DuMaNisTT yazdı:Hi, Bro, very worse and false google translate. Come to yourself. Look! I like şiş kebap because very very delicious but there is kekremsi taste. Do you understand ? and Therefrom I like . Very enjoying. Don't understand.Sparineus yazdı:No,ı dont like that.Because its so gas verici.I like mangal.İts so delicious.DuMaNisTT yazdı:Japonyadan Yazıyorum Burada 3 Gün 19 Saat kaldı ....Burada Saat 4.45 Lütfen Bu Bilgiyi Yayalım..
Japonyadan Sevgiler. Siz Türkler Misafirperver. Yemekler çok güzel . I like şiş kebap I like kuru fasulye and pilav.
You wish my on the shoes. It time to understand.
Arkadaşlar bu tarz şeyleri atmayin ortaya bazi arkadaslar inanıp hayal kirikligina ugruyor
Yere sakiz atmayin kuslar yiyecek sanip yiylyor gibi oldu ehe
Yere sakiz atmayin kuslar yiyecek sanip yiylyor gibi oldu ehe
Ray malifalitiko
- Semerkandxali
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Yahu arkadaş bir hevesle bilgisayarın başına geçiyorum bir kaç saat keyifli vakit geçirmek için oyunun giriş ekranında bakım çalışması yazısıyla karşılaştım. Şu bakımları hafta içi yapılsa ya millet zaten okuldan işten gelip oynuyor oyunu bir cumartesi gecemiz var onunda içine ediyorsunuz. Birazda oyuncuları düşünüp o şekilde karar verseniz daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Hayal kırıklıgı hıssı falan yaratmak ıstegı ıle yaplan bısı yok hıcmı yenılık yapılmıcaksanıyosunuz oyunu goz gore gore kaybedıcekler dusuncesıne gırmeyın.
Eklenti gelcek bu konuda ortak düşünüyoruz ama 25 aralıkta deyil bence daha öncesinde buluşma olacak gibi geliyor Tabi tenezzül edilirse sadece düşünce yanikordugum yazdı:Evet herkesin beklediği zaman geldi sanırım İKV için devrim niteliğinde olacak bir tarihten bahsediyorum...![]()
25 Aralık
bu konu hakkında bilgi vermek isterdim ama sanırım kelimeler kifayetsiz kalacak o yüzden anlatamayacağım
![]()
Çok az kaldı güzel günler yakında bekle ve gör...
25 ARALIK 2014
- kordugum
- Demirci Çırağı
3 gün 9 saat 52 dakika 
- kordugum
- Demirci Çırağı