Evet herkesin beklediği zaman geldi sanırım İKV için devrim niteliğinde olacak bir tarihten bahsediyorum... 25 Aralık bu konu hakkında bilgi vermek isterdim ama sanırım kelimeler kifayetsiz kalacak o yüzden anlatamayacağım
Çok az kaldı güzel günler yakında bekle ve gör...
arkadaşlar gerçekten çok komiksiniz güncelleme falan gelmeyecek hahahahha hala buna inanıyormusunuz ? eğer güncelleme gelirse bakın burayı ss alın ne isterseniz yapacam .
Kaptanmelih yazdı:arkadaşlar gerçekten çok komiksiniz güncelleme falan gelmeyecek hahahahha hala buna inanıyormusunuz ? eğer güncelleme gelirse bakın burayı ss alın ne isterseniz yapacam .
DuMaNisTT yazdı:Japonyadan Yazıyorum Burada 3 Gün 19 Saat kaldı ....Burada Saat 4.45 Lütfen Bu Bilgiyi Yayalım..
Japonyadan Sevgiler. Siz Türkler Misafirperver. Yemekler çok güzel . I like şiş kebap I like kuru fasulye and pilav.
No,ı dont like that.Because its so gas verici.I like mangal.İts so delicious.
Hi, Bro, very worse and false google translate. Come to yourself. Look! I like şiş kebap because very very delicious but there is kekremsi taste. Do you understand ? and Therefrom I like . Very enjoying. Don't understand. You wish my on the shoes. It time to understand.