Eminönü sunucusunun dikkatine
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Eminönü sunucusunun dikkatine
Sa arkadaşlar ben meran sunucusunda beta döneminden beri belli aralıklarla oynuyan ve TANRININKIRBACI Eien Sempatizan adlı karakterlerin sahibiyim daha önce sempatizan adlı bir fake hesap benim adıma paylaşımlarda bulunuyordu desteğe başvurmam sonucu o hesap kapatıldı. Bundan sonrada herhangi bir forum kullanıcısı tarafından benim ve vuslatt loncası hakkında paylaşım yapan olursa lütfen inanmayınız bunu yapan kişi hırsızlık yaptığı için İKV destek takımından atılan Pozkut yani hüseyin şekerdir bilginize sunarım iyi eğlenceler.

- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Re: Eminönü sunucusunun dikkatine
Öncelik ile Aleyküm Selam Atilla ;Barbarosxhizir yazdı:Sa arkadaşlar ben meran sunucusunda beta döneminden beri belli aralıklarla oynuyan ve TANRININKIRBACI Eien Sempatizan adlı karakterlerin sahibiyim daha önce sempatizan adlı bir fake hesap benim adıma paylaşımlarda bulunuyordu desteğe başvurmam sonucu o hesap kapatıldı. Bundan sonrada herhangi bir forum kullanıcısı tarafından benim ve vuslatt loncası hakkında paylaşım yapan olursa lütfen inanmayınız bunu yapan kişi hırsızlık yaptığı için İKV destek takımından atılan Pozkut yani hüseyin şekerdir bilginize sunarım iyi eğlenceler.
bunu yapanın Pozkut olduğuna dair kanıt varmı atilla . He tamam adına fake çharlar ve forum hesapları açılması kötü bir durum olduğu gibi yanlış bir davranıştır o durumda haklısın. Ama Alicik de SOFİİİ Yezda adına yapıyordu alicikte olabilir
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
Selam alanların çok olsun Bünyamin ben kimseye bir şey kanıtlamaya çalışmıyorum öyle olsaydı bir şeyler için çaba harcardım ben malımı tanıyorum hesabı biliyorum daha öncede başka sosyal paylaşım siteleri üzerinden aynı şeyi yaşadım ve o çıktı kendi sunucum beni tanıyor zaten bu sunucuda oynama imkanım olmadı burdaki arkadaşları uyarı niteliğinde bir yazı sadece.acarrr yazdı:Öncelik ile Aleyküm Selam Atilla ;Barbarosxhizir yazdı:Sa arkadaşlar ben meran sunucusunda beta döneminden beri belli aralıklarla oynuyan ve TANRININKIRBACI Eien Sempatizan adlı karakterlerin sahibiyim daha önce sempatizan adlı bir fake hesap benim adıma paylaşımlarda bulunuyordu desteğe başvurmam sonucu o hesap kapatıldı. Bundan sonrada herhangi bir forum kullanıcısı tarafından benim ve vuslatt loncası hakkında paylaşım yapan olursa lütfen inanmayınız bunu yapan kişi hırsızlık yaptığı için İKV destek takımından atılan Pozkut yani hüseyin şekerdir bilginize sunarım iyi eğlenceler.
bunu yapanın Pozkut olduğuna dair kanıt varmı atilla . He tamam adına fake çharlar ve forum hesapları açılması kötü bir durum olduğu gibi yanlış bir davranıştır o durumda haklısın. Ama Alicik de SOFİİİ Yezda adına yapıyordu alicikte olabilirelinde kanıt yok ise.

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
A.s. geçmiş olsun. Eminönü sunucusunda sempatizan isimli karakter gördüm eğer senin adina bir takım duzenbazlık yapıyorsa destek ekibinin bu noktada varlığını göstermesi gerekir diye düşünüyorum. Sen bir mail at umuyorum yardımcı olacaklardır.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
Teşekür ederim destek takımına başvurdum sagolsunlar yardımcı oldular sürekli bu gibi kişilerle uğraşmayacağım arkadaşları uyarmak istedim bir zarar görmemeleri içinSeRRuh yazdı:A.s. geçmiş olsun. Eminönü sunucusunda sempatizan isimli karakter gördüm eğer senin adina bir takım duzenbazlık yapıyorsa destek ekibinin bu noktada varlığını göstermesi gerekir diye düşünüyorum. Sen bir mail at umuyorum yardımcı olacaklardır.