Iftiralar Iftiralar

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Iftiralar Iftiralar

Mesaj gönderen brkcm »

Sunucuya geleli 2 hafta olmustur olmamistir. 3 4 sene ardindan oyuna girip tanistigimiz bir arkadas sayesinde kolayca bolgelerden eksiklerimizi tamamladik sagolsun. Festxbuyu adli arkadas dun kenan kesiminde sacma sapan seyler soyleyip siz isi bilmiyosunuz oyle kesilmez boyle yapilmaz tarzi bos muhabbete girdi. Begenmiyorsan cik dedim ve arkadasim gruptan atmis kendisini. Klandan ordan burdan bize hirsiz iftiralari gelmeye basladi hemen. Kanitida varmis beyefendinin. Yasi kactir bilmem ama zeka yasi 12 den fazla degil orasindan eminim. Kanitin varsa adimiza acilmis Torosxboibo ve Toriosxmka adli sahte hesaplarla degil ( bu hesaplara itibar etmeyiniz bu arada ) direk benim veya arkadaslarimin hirsizlik yaptigina dair kanit getir ben sana vericem hesabimi. Kendi basligimin altina kanit getir diyorum sana.

Yaziktir ayiptir ya. Begenmiyorsan susarsin yada cikarsin. Birdahada girmezsin. Pesimizden gblere al diyede yalvarma birdaha.
En son brkcm tarafından 16 Ara 2014 11:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Iftiralar Iftiralar

Mesaj gönderen brkcm »

brkcm yazdı:Sunucuya geleli 2 hafta olmustur olmamistir. 3 4 sene ardindan oyuna girip tanistigimiz bir arkadas sayesinde kolayca bolgelerden eksiklerimizi tamamladik sagolsun. Festxbuyu adli arkadas dun kenan kesiminde sacma sapan seyler soyleyip siz isi bilmiyosunuz oyle kesilmez boyle yapilmaz tarzi bos muhabbete girdi. Begenmiyorsan cik dedim ve arkadasim gruptan atmis kendisini. Klandan ordan burdan bize hirsiz iftiralari gelmeye basladi hemen. Kanitida varmis beyefendinin. Yasi kactir bilmem ama zeka yasi 12 den fazla degil orasindan eminim. Kanitin varsa adimiza acilmis Torosxboibo ve Toriosxmka adli sahte hesaplarla degil (bu hesaplara itibar etmeyiniz bu arada ) direk benim veya arkadaslarimin hirsizlik yaptigina dair kanit getir ben sana vericem hesabimi. Kendi basligimin altina kanit getir diyorum sana.

Yaziktir ayiptir ya. Begenmiyorsan susarsin yada cikarsin. Birdahada girmezsin. Pesimizden gblere al diyede yalvarma birdaha.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Re: Iftiralar Iftiralar

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

sorun sende değil kardeşim sorun plas alma yaşını 12 ye düşüren de.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster

“Genel Sohbet” sayfasına dön