meranda oynayan var mı
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
meranda oynayan var mı
10 m param var hiç çemberlitaşa girmedim varmı tam bölge götürebilecek oyun kapanmadan npcleri bossları bir göreyim merak ediyorum youtube falan izledim ama girmek farklı olurdu
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: meranda oynayan var mı
Meranda oynadım. Önce Git Ç.T itemlerini üret öyle gir Ç.T'ye gibi bir cümleyle başlıyor millet. Bu bir kısır döngüdür. Ç.T itemlerini Ç.T ye girmeden üretmek saçmalık aynı şey sığınak ve miğrat içinde geçerli adam full y2 ve trans arıyor gruba sonra ne oluyor oyunun ne kadar gerizekalı insanlarla dolu olduğunu anlıyoruz. Zaten Meran az kişi, oyuna sonradan başlayanlar bu yüzden dışlanıyor ezik denilerek ve ardından oyunu bırakıyor. Sonra o Ç.T ye giren oyuncular ee ne oldu kimse yok son m1 arıyoruz fln filan saçmalıyor. bi adam bi m1 eksik al bi tane ezik büyücü sok ne olacak ? Bir de aynı kişiler oyun bitmiş diyor . Evet oyun sizin gibi dingiller yüzünden bitti.
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
dostum suan meranda dil cemberlitasa siginak ve ya migratada goturmezler bi kere m1 veya y2 sart olmus meran da ben bile yeni karekter actigimda savasci karekteri adamlar ustumdeki itemlere bakiyor ezik ya bu diyor tank olmaz bundan
direncler de tam yok diyor sen saglam dilsin diye almiyorlardi saka gibi yani girmesek siginaga migrata cembeli tasa nasil item dizilebilirki 
Carpie Diem
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
aynen kardeşim dediğin gibiDuMaNisTT yazdı:Meranda oynadım. Önce Git Ç.T itemlerini üret öyle gir Ç.T'ye gibi bir cümleyle başlıyor millet. Bu bir kısır döngüdür. Ç.T itemlerini Ç.T ye girmeden üretmek saçmalık aynı şey sığınak ve miğrat içinde geçerli adam full y2 ve trans arıyor gruba sonra ne oluyor oyunun ne kadar gerizekalı insanlarla dolu olduğunu anlıyoruz. Zaten Meran az kişi, oyuna sonradan başlayanlar bu yüzden dışlanıyor ezik denilerek ve ardından oyunu bırakıyor. Sonra o Ç.T ye giren oyuncular ee ne oldu kimse yok son m1 arıyoruz fln filan saçmalıyor. bi adam bi m1 eksik al bi tane ezik büyücü sok ne olacak ? Bir de aynı kişiler oyun bitmiş diyor . Evet oyun sizin gibi dingiller yüzünden bitti.

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
Meranda olay aynen yukardakilerde yazılan gibi.Ben 2 5500 sattım 400 m para oldu gittim 300m'e bastım y2mi.Yani meranda para yatır 100 tl bas tılsımını tamamdır.Yani vahim bir durum.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Calısanlar
2 5500 e 400 m veren arkdaşları bi yazabilir misin sana zahmet bu işe giricemde iyi para bırakıcak
6.yıl satıyorum direk ben de şuan piyasası 175m meranda 5500'ünNurettintopalak yazdı:2 5500 e 400 m veren arkdaşları bi yazabilir misin sana zahmet bu işe giricemde iyi para bırakıcak

Mustafa Kemal ATATÜRK!