Öncelikle selamun aleykum herkese iyi forumlar.
Arkadaslar 3 yıl ara verdiğim ikv oyun hayatıma geri dönmeyi düşünüyorum 1 haftadır forumda yaptığım araştırmayla en aktif sunucuların beyaz köşk ve eminönü olduğunu öğrendim.önceki hesaplarımı silmiştim oyunu bıraktığımda :| yeni 1 levelden oyuna başlayacağım kasmada ve grup bölgelerinde item yapma konusunda yardımcı olabilecek var mı acaba ifliss olsun hidra olsun bu tarz görevlerde yardım edebilecek ortam oyunda var mı ? pek anlamıyorum bu grup bölgelerinden grup bölgeleri yeni geldiğinde oyunu bırakmıştım kusurumu mazur görün herkese iyi oyunlar dilerim.
IKVYE GERİ DÖNÜYORUM
IKVYE GERİ DÖNÜYORUM
GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKMAYANIN GELECEĞİ DE OLMAZ.
- Jaqenhghar
- QcasTRo
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: IKVYE GERİ DÖNÜYORUM
Aramıza tekrar hoşgeldin.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
eyvallah teşekkür ederim.mobilsorun yazdı:Aramıza tekrar hoşgeldin.
- Jaqenhghar
- QcasTRo
Oyuna tam anlamıyla geri döndüm arkadaşlar 1 levelden büyücü char açarak başladım nickim Vanhelsing.Yardımda bulunmak isteyen yardımsever vatandaşlara duyurulur :mrgreen: :mrgreen:
- Jaqenhghar
- QcasTRo
Erdemxxx1 yazdı:Oyuna tam anlamıyla geri döndüm arkadaşlar 1 levelden büyücü char açarak başladım nickim Vanhelsing.Yardımda bulunmak isteyen yardımsever vatandaşlara duyurulur :mrgreen: :mrgreen:
Arkadaslar oyunda baska bi Vanhelsing nickli arkadaş olduğundan nick değişikliğine gidilmiştir yeni nickim Jaqenhghar'dır.
Saygılar..
- Jaqenhghar
- QcasTRo