Bu öneriyi aslında direk destekten atıcaktım ama diğer oyuncaların da düşüncesini almak için forum da paylaşıyorum.
Önerim şu; İKV severler olarak kafamızda İkv nin gidişatı hakkında çok sorularımız var bu meraki GAMEx te gideririz diyorduk ancak olmadı benim de önerim neden tiwich kanalında oyunun geliştirme ekibiyle bi soru cevap olmasın
ÖNERİ
- oTToMaNxBeDrOs
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
ÖNERİ
Meranın Sessiz'i
- 123berkay123
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ÖNERİ
Geliştirme Ekibi :?: :?:oTToMaNxBeDrOs yazdı:önerim neden tiwich kanalında oyunun geliştirme ekibiyle bi soru cevap olmasın
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Evet geliştirici ekip var. Ancak faaliyette oldukları konusu açıkça yorumlanabilir, belirsiz bir şeydir.
- oTToMaNxBeDrOs
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Evet arkadaşlar geliştirme ekibi keslimesini ilk duyduğumda bende sizin kadar şaşırdım.
Bir oyun içi etkinlik sonunda yetkiliye bikaç soru sormuştum bana bu soruna ben cevap veremem geliştirme ekibi cevap verebilir desteğe mesaj atarsan dedi bende güldüm ve şaşırdım sizin gibi ama bölye bi ekibin olduğu düşüncesi bile oyunun gelişimi açısından umutlandırıyor insanı.
Bir oyun içi etkinlik sonunda yetkiliye bikaç soru sormuştum bana bu soruna ben cevap veremem geliştirme ekibi cevap verebilir desteğe mesaj atarsan dedi bende güldüm ve şaşırdım sizin gibi ama bölye bi ekibin olduğu düşüncesi bile oyunun gelişimi açısından umutlandırıyor insanı.
Meranın Sessiz'i
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Bence buyuk bır bomba gelır ya bukadar ıstekten sonra.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Hepimizin temennisi o.
Oyun içerisinde bildiğim kadarıyla
Developer [DEV]
/color] Oyun geliştirici ekibi.Oyunu var eden yenilikler getiren ekip
Game Master [GM]
/color] Oyun içi düzenden sorumlu oyuncu DEV kadrosu arasında köprü görevi gören ekip
[GMA] : Game Master adayı.Yaptığı işlerle GM seviyesine yükselmeye aday kişi(ler)
Etkinlik Ekibi [ETKİNLİK]
/color] Oyun içi etkinlikleri planlayan uygulayan kadro.
Forum Yetkilisi
color=#FFFFFF] forum.istanbuloyun.com forum sayfasında düzenden sorumlu kadro.
Denetmen Ekip
/color] Oyun içerisinden gelen (Şikayet Et Butonu) arka planda sobee nin tahsis ettiği bir yapı sayesinde inceleyip susturma / uzaklaştırma cezası vermeye yetkili ekip.(Ceza itiraz bilgileri doğrudan [GM] kadrosuna gitmektedir.)
Ayrıca her GM farklı bir bölümün başındadır.Biri Game Masterların şefi konumunda DEV kadrosundan gelen herhangi bir olayı diğer GM ler ile koordine ederek yönetimi sağlayan ,Biri forumun başında biri etkinliklerin başında biri denetmen kadrosunun başında vs.. vs..
Ekstra bilgi : Facebook sosyal paylaşım sitesinde GAMEX fuarı için [DEV] yetkilisine sorulan bir soru üzerine boş durmuyoruz yanıtını vermişti.
Developer [DEV]
Game Master [GM]
[GMA] : Game Master adayı.Yaptığı işlerle GM seviyesine yükselmeye aday kişi(ler)
Etkinlik Ekibi [ETKİNLİK]
Forum Yetkilisi
Denetmen Ekip
Ayrıca her GM farklı bir bölümün başındadır.Biri Game Masterların şefi konumunda DEV kadrosundan gelen herhangi bir olayı diğer GM ler ile koordine ederek yönetimi sağlayan ,Biri forumun başında biri etkinliklerin başında biri denetmen kadrosunun başında vs.. vs..
Ekstra bilgi : Facebook sosyal paylaşım sitesinde GAMEX fuarı için [DEV] yetkilisine sorulan bir soru üzerine boş durmuyoruz yanıtını vermişti.
Nihat Özpay => [DEV]Nerull

2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi