6 küsür senelik oyun serüvenime bugün noktayı koyuyorum. Oyundan tanığım edindiğim dostlarımı unutmam mümkün değil. Ama sadece bir oyun olduğunu da unutmamak gerek.
Dünya tersine dönerde, yenilik gelir ise; buralara damlarım yine yüzsüz yüzsüz. Bilmeden her kimin hakkına geçti isem, her kimi kırdıysam affola. Hakkınızı helal edin. ''Sanal olmayan'' hayatınızda başarılar...
Batu
llllıPEACEıllll' adlı büyücüden veda.
llllıPEACEıllll' adlı büyücüden veda.
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Re: llllıPEACEıllll' adlı büyücüden veda.
Rotary yazdı:Dünya tersine dönerde, yenilik gelir ise; buralara damlarım yine yüzsüz yüzsüz.
Şimdilik selametle.
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Öncelik ile merhaba IIIIıPEACEıIIIIRotary yazdı:6 küsür senelik oyun serüvenime bugün noktayı koyuyorum. Oyundan tanığım edindiğim dostlarımı unutmam mümkün değil. Ama sadece bir oyun olduğunu da unutmamak gerek.
Dünya tersine dönerde, yenilik gelir ise; buralara damlarım yine yüzsüz yüzsüz. Bilmeden her kimin hakkına geçti isem, her kimi kırdıysam affola. Hakkınızı helal edin. ''Sanal olmayan'' hayatınızda başarılar...
Batu
- Sbag
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Fıerce
Yolun açık olsun sevgili kardeşim, umarım tekrar aramızda olursun...
AğaZade | AğaDayı | AğaHekim
Kâh çıkarım gökyüzüne, seyrederim âlemi...
Kâh inerim yeryüzüne, seyreder âlem beni...
Kâh inerim yeryüzüne, seyreder âlem beni...
- combatfatigue
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: We Are The Best
Öncelikle Batu Şuna Son Vermek Demiyelimde Ara Vermek Desek Daha İyi Olur
Kocaman Aile'den Her Birey Teker Teker Dökülüyor Kötüleride İyileride Ama Sen Bunların İçlerinde En İyisiydin Bu Oyunda Senin Gibi Oyuncuları Gördükçe Daha Sağlam Tutunuyordum. Fazla Uzatmıyacağım Bizleri Unutma Arada Gel Yokla Biz Her Zaman Burlarda Olacağız Sabrımız Taşasıya kadar Tabi :roll:
Kimse llllıPEACEıllll Gibi Olamaz
CoMBaTFaTiGuE
SHeLLSHoCK'dan Saygılarımla...
-Tahsin Mert-
Kocaman Aile'den Her Birey Teker Teker Dökülüyor Kötüleride İyileride Ama Sen Bunların İçlerinde En İyisiydin Bu Oyunda Senin Gibi Oyuncuları Gördükçe Daha Sağlam Tutunuyordum. Fazla Uzatmıyacağım Bizleri Unutma Arada Gel Yokla Biz Her Zaman Burlarda Olacağız Sabrımız Taşasıya kadar Tabi :roll:
Kimse llllıPEACEıllll Gibi Olamaz
CoMBaTFaTiGuE
SHeLLSHoCK'dan Saygılarımla...
-Tahsin Mert-
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Raiders of Anatolia
Geç olsada yazmak istedim.
Arkadaş ile tanınşmamız eskiye dayanmıyor bir klan savaşı sırasında tanıştık kanım kaynamıştı kendisine. Geriye kalan hayatında başarılar dilerim umarım hak ettiğin her şeyi kazanıp sahip olabilirsin. Kendine iyi bak
Buğra DERİN
ALTKAT & ÜSTKAT
Arkadaş ile tanınşmamız eskiye dayanmıyor bir klan savaşı sırasında tanıştık kanım kaynamıştı kendisine. Geriye kalan hayatında başarılar dilerim umarım hak ettiğin her şeyi kazanıp sahip olabilirsin. Kendine iyi bak
Buğra DERİN
ALTKAT & ÜSTKAT