BETA OYUNCUSU SİYAHXŞAHİN YAZIYOOR.
- Mehmetbeyy
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: GÜMÜŞ
BETA OYUNCUSU SİYAHXŞAHİN YAZIYOOR.
Arkadaşlar öncelikle kendimi kısaca tanıtıym adım Mehmet Eski beta oyuncusuyum oyun ilk geldiğinde epe yarışması gibi bir çok etkinliğe katılmışlığım var adını saymadığım o zamanda yönetici olan bir çok tanıdığım var zaten oyuna başlama sebebim ve amacım dost edinme görüyorumki oyunda bir çok hırsızlık olayları oluyor Forum da paylaşıyorsun Forum m. konuyu siliyor .Game Master ler Umursamaz tavır sergililyor Geliştirici ekip kendilerini bile geliştiremiyor ve biz Türkle bu oyunun en iyi yerli oyunu olmasını bekliyoruz Hiç kimse kimseye saygı göstermiyor hatta oyunda dine anaya küfürler ediliyor .Oyun kendi düzenini bile sağlıyamıyor .Oyunda e pin satışları oluyor hırsızlar çaldığı adama gülüp duruyor ve en çok koyan ne biliyormusunuz *BU OYUNLA BİRLİKTE SAYGI VE AHLAKİ DEĞERLERİMİZ KAYBEDİLİYOR * OYUN YÖNETİCİLERİ SADECE İZLİYOR Oyunda Gm ye selam yazıyorsun geri bile dönme zahmetinde bulunmuyorlar seni küçük görüyorlar hor görüyorlar oysaki biz DOSTLUK için oynuyoruz kardeşlik için oynuyoruz Geçenlerde bir olaya şahit oldum arkadaşımdan 5 T değerinde tılsım çalınıyor ve GM a danışıyoruz diorki kendi güvenliğinizden siz sorumlusunuz *OYUN ZATEN SENİN 1 kod yazarsın o kadarmı zor Oyunda insanlık değeri 0 adam Selamun aleyküm yazıyor eskiden bir yazışta en az 7 8 kişi yazıyor şimdi ise ya bir yada 2 onlarda aselam için değil o insanları nasıl kullanabilirim çabasına girmiş Adam bana soruyor nasılsın iyiyim diyorum kenana gel diyor Eğer çıkar için uğraşıyorsan inan buna değmez Ben ŞAHSENN ARKADAŞIN 5T değerinde çalınan tılsımlarına değil 1 yıl boyunca verdiği emeğe üzülüyorum Arkadaşım oyunu bıraktı Oyunun Kendi Sözde Gönüllü Gmleri bile sesini çıkaramıyorlar [DEV] rütbesi taşıyan insanlara ne oldu bence [DEV] İsmi değiştirilmeli sadece [ÇIKARCI] Die isim konulmalı Gönüllü die çalıştığınız oyunda kendinizi saygın insanlar olarak görüyorsuz Ben şahsen sizi böyle göremiyorum varsa yoksa bunu yapma şunu yapma oyunda düzen var falan filan oyundaki düzende keşke düzen olsa Anlatayım :ANAYA KÜFRETMENİN CEZASI 3 GÜN SUS TILSIM ÇALMANIN CEZASI: HERKES KENDİ GÜWENLİĞİNDEN SORULUR . KAPALI KÜFÜRLERİN CEZASI YOK . Biz niye bu oyunu oynuyoruz Biz nie sizin koyduğunuz kurallara uyuyoruz Ben açıklıyım Zorunluluk *SİSTEM BU DÜZEN BU * KURAL KELİMESİNİN KELİME ANLAMINI BİLE bilmiyorsunuz .Ha Her Gm BÖLE değil söliyim O tılsım meselesinde bizzat GM ile konuştum Ve dediki :GMLERİN SİSTEMATİK OLARAK SAHİP OLDUĞU ÖZELLİKLERDEN BİRİ KOD YARADMADIR AMA BU KODLAR YARATILIRKEN [DEV] LERİN BİLGİSİNDE OLMALIDIR .Bunun gibi vakit ayıracak oyuncuyu önemsicek çok az GM var !!! gülerek KINIYORUM
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: BETA OYUNCUSU SİYAHXŞAHİN YAZIYOOR.
Ama güneş asam var ve gözlüğüm yok xD
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Electrodynamics
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Enerji
O kodu yazacak kişi diye GM lerden bişey bekleme onlar gönüllü çalışan ki zaten onların c++,java vb. program bile bildiğini sanmıyorum
Amacım da kimseyi küçük düşürmek değil burada gm lerin tek hatası olabilir o da üstlerine yani DEV lere böyle sorunları rapor etmemesi olabilir.Büyük resme bakmak lazım geliştirici ekip olan DEVELOPER lar neden cevap yazmıyor, hepsi mi işi bıraktı , para mı almıyorsunuz:D , kriz mi var
, işin dalgası bir yana büyük oynamak istiyorlarsa yönetim ve geliştirme ekibi profesyonel olmalı (ceza sistemindeki denetmenler bile) ;yoksa çöküş devam edecek...
AeRoDYNaMiC MYoTiSMoN SYSTEMROOT Champion
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Aynen benimde geçen 10 T lik tılsımı çaldılar xD
- zabat07
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Pressaltfdört
İşin özü şu ki oyunculara yeni uğraşlar vermedikleri sürece sıkıntılar gittikçe büyüyecektir.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
gmye senin gibi onlarca selam veriliyor
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
DENETMEN VE GM TAKIMI PROFESYONEL OLMASI LAZIM. Yoksa bu iş böle yürümez.

SİNCE 2007...