SAAT Sıkıntısı !
SAAT Sıkıntısı !
Merhaba , öncelikle şunu belirtmek istiyorum . Xenotim kasmak için saat koyulmuş fakat bu mekan paylaşılamıyor , paylaşılamadığı gibi birçok kavgaya , soruna neden oluyor.Buna en yakın zamanda çözüm bulunmasını istiyoruz.
Rüzgarın artistliği , fırtına başlayana kadardır !
< Anadolu Fırtınaları >
< Anadolu Fırtınaları >
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: SAAT Sıkıntısı !
herşey bitti bi bu eksikti. Orası zaten savaş alanı ve savaşılsın diye yapılmış Xenotim kasın diye değil. diğer türlü oyun daha da basitleşecek..
venomtr yazdı:Merhaba , öncelikle şunu belirtmek istiyorum . Xenotim kasmak için saat koyulmuş fakat bu mekan paylaşılamıyor , paylaşılamadığı gibi birçok kavgaya , soruna neden oluyor.Buna en yakın zamanda çözüm bulunmasını istiyoruz.
Onada care bulurlar koyarlar bir tane illegal yönetici karısana basar bloğu zati bu yönetim bunu care olarak bulmuş ha sunu yapak güncelliyuelim açığı kapatalım yok at gitsin blok olsun bitsin.
A R Z L O D O S
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Bloğu bas git , ne kadarda kolay görünüyor. . İnsanların emek verdiği birşeyi başka bir kişinin silip atmaya hiç bir şekilde hakkı yoktur.ARZLODOS yazdı:venomtr yazdı:Merhaba , öncelikle şunu belirtmek istiyorum . Xenotim kasmak için saat koyulmuş fakat bu mekan paylaşılamıyor , paylaşılamadığı gibi birçok kavgaya , soruna neden oluyor.Buna en yakın zamanda çözüm bulunmasını istiyoruz.
Onada care bulurlar koyarlar bir tane illegal yönetici karısana basar bloğu zati bu yönetim bunu care olarak bulmuş ha sunu yapak güncelliyuelim açığı kapatalım yok at gitsin blok olsun bitsin.
Mesela ben 7 senedir geliştirdiğim karakterim ile gidicem saate ( normalde orda xenotim kasmam ) doğal olarak oradaki kişi veya kişiler vermek istemeyecek ve bende bir şekilde düzen bozacağım. 2-3 saatlik birşey için 7 senelik (emeğin süresi yoktur. Başka birisinin zaman harcayıp yaptığı karakteri) emeği hiç bir yönetici 2-3 tık ile silin atamaz. Atmaya kalkışanda görevine son verilmesini göze alıp yapmış olur..

Bak kardeş bas git blogu derkenBunudaBanlayin yazdı:Bloğu bas git , ne kadarda kolay görünüyor. . İnsanların emek verdiği birşeyi başka bir kişinin silip atmaya hiç bir şekilde hakkı yoktur.ARZLODOS yazdı:venomtr yazdı:Merhaba , öncelikle şunu belirtmek istiyorum . Xenotim kasmak için saat koyulmuş fakat bu mekan paylaşılamıyor , paylaşılamadığı gibi birçok kavgaya , soruna neden oluyor.Buna en yakın zamanda çözüm bulunmasını istiyoruz.
Mesela ben 7 senedir geliştirdiğim karakterim ile gidicem saate ( normalde orda xenotim kasmam ) doğal olarak oradaki kişi veya kişiler vermek istemeyecek ve bende bir şekilde düzen bozacağım. 2-3 saatlik birşey için 7 senelik (emeğin süresi yoktur. Başka birisinin zaman harcayıp yaptığı karakteri) emeği hiç bir yönetici 2-3 tık ile silin atamaz. Atmaya kalkışanda görevine son verilmesini göze alıp yapmış olur..
söyle bişi oluyor sucun belli degil
Mesaj Tipi: Bildirim Tarih: 01.12.2014 Konu: Hesabınız Kapatıldı Metin: Bize ulaşan şikayetler neticesinde yapılan incelemede oyuna ilişkin belli başlı özellikleri haksız kazançla elde ettiğiniz ve oyunla ilgili materyalleri Kullanıcı sözleşmesine aykırı ve yasal suç teşkil edecek şekilde satışa çıkardığınız tespit edilmiştir.
Bu sebeple hesabınız erişime kapatılmıştır.
Kefilmisin kefil deglim o adamıda tanımıyom seniden tılsımı verirsin sen ona parayı sayarsın bendende tılsımı alırsın işin sağlam olur.
Al sana blok.
bu birinci ceza
Merhaba,
Oyun içerisinde makro kullanımınız tespit edildiğinden dolayı tarafınıza 3 gün yasaklama cezası verilmiştir. Oyun dengesini zedeleyen bu gibi 2. parti programları kullanmanızın devamında cezanızın daha da katlanacağını belirtiriz.
Bilgi ve dikkatinize.
bu ikinci buda beni sormak için gelen birinin yediği blok slm verdik blok yedik dedi.
Merhaba,
Oyun içerisinde makro kullanımınız tespit edildiğinden dolayı tarafınıza 3 gün yasaklama cezası verilmiştir. Oyun dengesini zedeleyen bu gibi 2. parti programları kullanmanızın devamında cezanızın daha da katlanacağını belirtiriz.
Bilgi ve dikkatinize.
bunun gibi elimden 114 tane ceza var yanından geçiyor bilerek makro kulanıyorum onları es geçiyor.
Direk benim oldugum yerdeki herekse atıyor makro yok özellikle yok bilerek yok.
Ben oyunda binlerce benim car aracılıgı ile tılsım aktardım wslerde bana verirler kazanana verirler biri tılsım calar başaksına satar ben bilemem ya adam satıyor ona veriyor ben para bile almıyom sağlam olsun diyorlar yapıyorlar.
Alışveriş haneisne 200 m sınırlanmasını kaldırmadıkalrı gibi aracı olanlarada oyundan men cezası veriyorlar.
Sen gelmiş saate benim emeğimi harcıyacaklar diyon bana 114 carın suçu ne diyeceksin dimi benim emek ne bir takıntılı kişi tarafından bilerek yapılıyor bu yazı kaldırılmasa tabi. Yeterki ellerindne ufak bir sey olsun bilgi istiyon suratına kopya yapılştır yapıyorlar. Olay bu bu gibi olayalrıda bundan sonra sıkca göreeksiniz gibi.
A R Z L O D O S
- acarrr
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Elite
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Büyük holde savaş olabilir ama metorda yapılan savaşlar gibi orda bitmiyor saygı çerçevesi aşıyor oyundaki oyuncular arasında küfürleşmeler oluyor ve kin güdülüyor arkadaşa bencede her bölgede 2 saat kulesi olmadı

- oTToMaNxBeDrOs
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
hocam doğrusun savaş alanı nihayetınde fakat ahlak yoksunu bazı insanlar önceden yerlestirdigi carlarla rahatsız edip baltalıyorlar kasımı o ınsanlar emek verip ugrasıyor oraya gelene kadar bozmasıydıDuMaNisTT yazdı:herşey bitti bi bu eksikti. Orası zaten savaş alanı ve savaşılsın diye yapılmış Xenotim kasın diye değil. diğer türlü oyun daha da basitleşecek..
Meranın Sessiz'i
Benim anlamadığım siz değil miydiniz grup bölgesi gelmesin diye yırtınan ? Şimdi ne oldu da yetmiyor, rahatsız ediliyoruz, kesiliyoruz çözüm bulun diyorsunuz ?