Bilmukabele sizinde kandiliniz mubarek olsun.AmiR yazdı:Tüm HANEDAN Loncasının Mevlüd Kandili Mübarek Olsun
Yaradan Mevlam Bu Gecenin feyzinden Yararlanmamızı Nasip Eyler İnşALLAH
Selam ve Dua ile
Hanedan Loncası
Re: Hanedan Loncası Kurulmuştur
Hanedanxlevni
İleti silindi. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.
[GM]Erdoğan
[GM]Erdoğan
Allah ıslah etsin İnşallah halin çok kötü çok acıyorum sana o yüzden de kızamıyorum.
Hanedanxlevni
- hanedanxUskurya
- İskele Babası
İleti silindi. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.
[GM]Erdoğan
[GM]Erdoğan
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
hanedanxUskurya yazdı:İleti silindi. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.meran yazdı:Allah ıslah etsin İnşallah halin çok kötü çok acıyorum sana o yüzden de kızamıyorum.
[GM]Erdoğan
katılıyorum
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Uygunsuz iletiler temizlenmiş, gerekli yaptırımlar uygulanmıştır. Konu sahiplerinin tartışmalara katılmaları durumunda iletilerden ziyade konu modere görecektir. Uygunsuz iletileri raporlayarak bizlere bildirebilirsiniz.
[GM]Erdoğan
[GM]Erdoğan
Temizlikten dolayı teşekkür ederiz...Erdogan yazdı:Uygunsuz iletiler temizlenmiş, gerekli yaptırımlar uygulanmıştır. Konu sahiplerinin tartışmalara katılmaları durumunda iletilerden ziyade konu modere görecektir. Uygunsuz iletileri raporlayarak bizlere bildirebilirsiniz.
[GM]Erdoğan
Hanedanxlevni
işte bu bahk genel etkileşimden bir mesaj yeterli gerekli olanı yaptığınız için teşk. Gm lara saygılarımızla.Lonca olarak seviyoruz sizi 

Artık çarım yoq.
Özel msj göndermiş malum şahsiyet. küfür ediyor.
nE kadar paranız var diyo. şimdi anlıyorum seni ha bu arada engelledim artık özelime falanda yazamaazsın.
ARKADAŞLAR ARTIK CVP VERMESENİZ ŞUNA SEVİNİRİM.
KİŞİLİĞİ KAYBETMİŞ BURDA ARIYIP DURUYO
OYUN BU KİŞİLİK BULAMAZSIN, BİR DE BU ZATEN SATILMAZ ÖZÜNDE OLMALI
nE kadar paranız var diyo. şimdi anlıyorum seni ha bu arada engelledim artık özelime falanda yazamaazsın.
ARKADAŞLAR ARTIK CVP VERMESENİZ ŞUNA SEVİNİRİM.
KİŞİLİĞİ KAYBETMİŞ BURDA ARIYIP DURUYO
OYUN BU KİŞİLİK BULAMAZSIN, BİR DE BU ZATEN SATILMAZ ÖZÜNDE OLMALI

Artık çarım yoq.
Uygunsuz içerik silinerek forum hesabı 7 gün süreyle uzaklaştırılmıştır.