Ikvye ilk başladığında ne yaptınız ?
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ikvye ilk başladığında ne yaptınız ?
Ikv ye gırdıgımde agah la konustun gorevı aldım ama yaklaşık 3 saat boyunca jandarma alıyı aradım. 
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Re: Ikvye ilk başladığında ne yaptınız ?
Sunucu kavramının ne olduğunu fark ettiğimde aradan 1 hafta geçmişti. Habire farklı farklı sunucularda karakter açıp "bu karakter nereye gitti lan?" diyordum.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Yukarıdaki arkadaş gibi sunucu kavramında bihaberdim
Sonunda tılsım sunucusunda açtığım karakterle ilk işim meteor bölgesine inip o karanlık havada lodos sancağa doğru yol almak oldu 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Dayımların Bostancı'daki evini bulmak niyetiyle girmiştim oyuna.
Baktım karakterim çıplak asıl amacımı unutup (
) "BU OYUNDA EŞYA NERDEN ALINIYORRRRR" yaza yaza dolaşmaya başlamıştım. Bir arkadaş yardımcı olmuştu sağolsun. Görevlerden ve verdiği eşyalardan bi haber olan ben çok uzun süre (gerçekten uzun) görevsiz seviye atlayıp, işportacıdan eşya almıştım.
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
Bısı daha aklıma geldi oyunda olunce esyalarım gıdıyo sanıyodum o yuzden hep korkarak oynuyodum.
ben baya küçükken başladığım için bi #@!? bilmiyordum yazıları iki saat yazıyordum genlde boş boş dolanıyordum ama saatlerce oynuordum yıllar geçti hala oyuna girmesemde foruma giriyorum efsaneydi 
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv
Oyuna ilk başladığımda Herkes gibi eminönünde kayboldum ve bir cin bana tek atınca oyunu silip 1 yıl sonra yeniden başladım.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- yalcin4516
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Şirinler Köyü
Eğer bunca yıl yanlış anlamadıysam oyun Eminönü'nde başlıyor ve sizin Bostancı'daki evi bulmanız için vapur bulmanız gerekebilirEviren yazdı:Dayımların Bostancı'daki evini bulmak niyetiyle girmiştim oyuna.Baktım karakterim çıplak asıl amacımı unutup (
) "BU OYUNDA EŞYA NERDEN ALINIYORRRRR" yaza yaza dolaşmaya başlamıştım. Bir arkadaş yardımcı olmuştu sağolsun. Görevlerden ve verdiği eşyalardan bi haber olan ben çok uzun süre (gerçekten uzun) görevsiz seviye atlayıp, işportacıdan eşya almıştım.

Bazı insanlar çevresini yaratır, Bazı insanları çevresi yaratır.
"Eğer iyi bir çocuk olursanız, belki ŞİRİNLERİ’i bile görebilirsiniz"
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Absolute Power
GWYNBLEIDD yazdı:Sunucu kavramının ne olduğunu fark ettiğimde aradan 1 hafta geçmişti. Habire farklı farklı sunucularda karakter açıp "bu karakter nereye gitti lan?" diyordum.
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
- kordugum
- Demirci Çırağı
Hali hazır böyle bir konu mevcut zaten
bknz:>>>> viewtopic.php?f=28&t=69010
Forumda kirliliği önlemek amacıyla iletilerini lütfen tek bir başlık altında toplamaya özen gösteriniz.Aksi taktirde iletileriniz kaldırılacak ve devamı halinde mevcut cezai sistem uygulanacaktır.
İyi forumlar.
arachne mod:on
bknz:>>>> viewtopic.php?f=28&t=69010
Forumda kirliliği önlemek amacıyla iletilerini lütfen tek bir başlık altında toplamaya özen gösteriniz.Aksi taktirde iletileriniz kaldırılacak ve devamı halinde mevcut cezai sistem uygulanacaktır.
İyi forumlar.
arachne mod:on