Neden 25 Aralik ?
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Neden 25 Aralik ?
Merak ettigim bisi vardi hep neden kiyamet gununu 25 Aralik olarak sectiniz belki yazmis olabilirsiniz AMA gormedigim icin ogrenmek istedim bilen varmi ?
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
Re: Neden 25 Aralik ?
Hmm sanirim pek bilen yok 
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders of Anatolia
LatveriA cevaplasın
bu arada diğer komularda attığın yorumlarada baktımda biraz fazla polyannacılık oynamışsın hani tamam bazı yerlerde haklısın ama istanbul kıyamet baktinin şu anki durumu pek bir iç açıcı seviyede değil.
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Oyun, 25 Aralık 2006'da açık beta test sürecine girdiği içindir. Şimdi dağılabilirsiniz beyler.
Merhabalar;
GWYNBLEIDD'in de söylediği gibi, 2004 Şubat ayında geliştirilmeye başlanan oyunumuzda, 5 Nisan 2005'te Alfa testlerine başlanmıştır. Ardından 25 Aralık 2006'da herkese açık Beta test sürecine girilmiştir. Akabinde 1 Nisan 2007'de ise tam sürüme geçilerek siz oyuncularımıza sunulmuştur. İyi forumlar dilerim.
GWYNBLEIDD'in de söylediği gibi, 2004 Şubat ayında geliştirilmeye başlanan oyunumuzda, 5 Nisan 2005'te Alfa testlerine başlanmıştır. Ardından 25 Aralık 2006'da herkese açık Beta test sürecine girilmiştir. Akabinde 1 Nisan 2007'de ise tam sürüme geçilerek siz oyuncularımıza sunulmuştur. İyi forumlar dilerim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Kapanış tarihini de 17 mart 2015 falan yapalım , ortası olsun.MUTEFEKKiR yazdı:Merhabalar;
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
Yorumlariniz icin tesekkurler bilgilendirdiginiz icin sag olun sevgilerimle ^^EYLUL
mobilsorun yazdı:Kapanış tarihini de 17 mart 2015 falan yapalım , ortası olsun.MUTEFEKKiR yazdı:Merhabalar;
28 Haziran 2007 de ilk carımı açmısım 2008 yılının kasım ayına kadar oyuna bakmamışım.
Ula ne günlerdin halen beni adamlar niye kovalıyor diye düşününce gülüyom.
Tepegözlerden amllikatör elmas mı ne veriyormuş tepegözleri kesince ilk vurana veriyormuş bende ex atlayım diye ilk vurmusum adamlar az kovalamadı ha ama ben vurmadım ki. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
İtiraf ediyom tepegöz eklentisi gelince ben daha 22 leveldedim. ve durmadan uzaktan kalndan çıkan bir çakaldım
bence hemen simdi kapanış yapalım geç kalmışız 2007 den bu yana oyun motorları uzaya çıkmış.
A R Z L O D O S
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
Ben bu oyun kapanirsa daha oyun oynamam gidipde baska ulkelerin oyunu oynayip onlarin adini yukseltmeye gerek yok.ARZLODOS yazdı:mobilsorun yazdı:Kapanış tarihini de 17 mart 2015 falan yapalım , ortası olsun.MUTEFEKKiR yazdı:Merhabalar;
28 Haziran 2007 de ilk carımı açmısım 2008 yılının kasım ayına kadar oyuna bakmamışım.
Ula ne günlerdin halen beni adamlar niye kovalıyor diye düşününce gülüyom.
Tepegözlerden amllikatör elmas mı ne veriyormuş tepegözleri kesince ilk vurana veriyormuş bende ex atlayım diye ilk vurmusum adamlar az kovalamadı ha ama ben vurmadım ki. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
İtiraf ediyom tepegöz eklentisi gelince ben daha 22 leveldedim. ve durmadan uzaktan kalndan çıkan bir çakaldım![]()
![]()
bence hemen simdi kapanış yapalım geç kalmışız 2007 den bu yana oyun motorları uzaya çıkmış.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Noel,Ortodokslara göre her yıl 25 Aralık tarihinde İsa'nın doğumunun kutlandığı Hıristiyan bayramı. Ayrıca Doğuş Bayramı, Kutsal Doğuş veya Milât Yortusu olarak da bilinir.
I made joke.
:ugeek:
I made joke.
:ugeek: