Oyunda neden gm yok?
- Sozen63
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Iıı BizBize Iıı
Oyunda neden gm yok?
Hayırlı geceler sorum şu; eskiden oyunda sürekli gm olurdu etkinlik olurdu boss kesimleri falan şimdi neden hiç bir gm yok gm ler yeni şeylerle uğraşıyorsa bilelim ona göre bekleyelim herkes bundan şikayetçi çünkü! Ayrıca oyunda genel bi lag oluştuğunda herkes gm çık git çık artık diyor alınmayın lütfen gelin bol bol oyuna

- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
Re: Oyunda neden gm yok?
gm=etkinlik
Sozen63 yazdı:Hayırlı geceler sorum şu; eskiden oyunda sürekli gm olurdu etkinlik olurdu boss kesimleri falan şimdi neden hiç bir gm yok gm ler yeni şeylerle uğraşıyorsa bilelim ona göre bekleyelim herkes bundan şikayetçi çünkü! Ayrıca oyunda genel bi lag oluştuğunda herkes gm çık git çık artık diyor alınmayın lütfen gelin bol bol oyuna![]()
Oyunda gm kılıgında gezen oyuncu car çok illagel işlerini onlarla yapıyorlar zati ne gerek var gm olmasına.
Ben isterdimki adam gibi yöneticise açık kimliği ile gelir blok atmasını isterdim o zman kime sövecegimizi bilirdik ama yok.
Artık fişleyip sisteme blok attıryorlar ya yakında bk cıkamsa ben çıakrtacam bu gidişle.
Oyunda şu şu eksik derken geliştirici ekibe bildirdik derler ama oyun için bir sey yapın deyince biz gönüllülerden oluşan bir grubuz derler kimin gönüllüsün acaba ?
Ben Eminönü Lodos kalesindeki doğan yere örs istiyom arkadaş ya gelecek ya gelecek o kadar.
A R Z L O D O S
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Raiders Of Anatolia
Durum maalesef vahim ! Oyuncu , oyun olmayınca etkinlikte olmaz Game Masterda oyuna birtek kişiye bırakmıslar her işe koşuyor. 
- myjobkilling
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Iııı Biz Bize Iııı
ARZLODOS yazdı:Sozen63 yazdı:Hayırlı geceler sorum şu; eskiden oyunda sürekli gm olurdu etkinlik olurdu boss kesimleri falan şimdi neden hiç bir gm yok gm ler yeni şeylerle uğraşıyorsa bilelim ona göre bekleyelim herkes bundan şikayetçi çünkü! Ayrıca oyunda genel bi lag oluştuğunda herkes gm çık git çık artık diyor alınmayın lütfen gelin bol bol oyuna![]()
Oyunda gm kılıgında gezen oyuncu car çok illagel işlerini onlarla yapıyorlar zati ne gerek var gm olmasına.
Ben isterdimki adam gibi yöneticise açık kimliği ile gelir blok atmasını isterdim o zman kime sövecegimizi bilirdik ama yok.
Artık fişleyip sisteme blok attıryorlar ya yakında bk cıkamsa ben çıakrtacam bu gidişle.
Oyunda şu şu eksik derken geliştirici ekibe bildirdik derler ama oyun için bir sey yapın deyince biz gönüllülerden oluşan bir grubuz derler kimin gönüllüsün acaba ?
Ben Eminönü Lodos kalesindeki doğan yere örs istiyom arkadaş ya gelecek ya gelecek o kadar.
Haklısın Lodos Kaleye Bir Örs Lazım
BİZ BİZE YETERİZ
Knightberkan - KinGBeRKaN - MyJoBKillinG
Knightberkan - KinGBeRKaN - MyJoBKillinG