Oyunda neden gm yok?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sozen63
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Iıı BizBize Iıı

Oyunda neden gm yok?

Mesaj gönderen Sozen63 »

Hayırlı geceler sorum şu; eskiden oyunda sürekli gm olurdu etkinlik olurdu boss kesimleri falan şimdi neden hiç bir gm yok gm ler yeni şeylerle uğraşıyorsa bilelim ona göre bekleyelim herkes bundan şikayetçi çünkü! Ayrıca oyunda genel bi lag oluştuğunda herkes gm çık git çık artık diyor alınmayın lütfen gelin bol bol oyuna :D :D
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Re: Oyunda neden gm yok?

Mesaj gönderen kordugum »

gm=etkinlik
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Sozen63 yazdı:Hayırlı geceler sorum şu; eskiden oyunda sürekli gm olurdu etkinlik olurdu boss kesimleri falan şimdi neden hiç bir gm yok gm ler yeni şeylerle uğraşıyorsa bilelim ona göre bekleyelim herkes bundan şikayetçi çünkü! Ayrıca oyunda genel bi lag oluştuğunda herkes gm çık git çık artık diyor alınmayın lütfen gelin bol bol oyuna :D :D

Oyunda gm kılıgında gezen oyuncu car çok illagel işlerini onlarla yapıyorlar zati ne gerek var gm olmasına.

Ben isterdimki adam gibi yöneticise açık kimliği ile gelir blok atmasını isterdim o zman kime sövecegimizi bilirdik ama yok.

Artık fişleyip sisteme blok attıryorlar ya yakında bk cıkamsa ben çıakrtacam bu gidişle.

Oyunda şu şu eksik derken geliştirici ekibe bildirdik derler ama oyun için bir sey yapın deyince biz gönüllülerden oluşan bir grubuz derler kimin gönüllüsün acaba ?

Ben Eminönü Lodos kalesindeki doğan yere örs istiyom arkadaş ya gelecek ya gelecek o kadar.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Durum maalesef vahim ! Oyuncu , oyun olmayınca etkinlikte olmaz Game Masterda oyuna birtek kişiye bırakmıslar her işe koşuyor. :)
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
myjobkilling
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Iııı Biz Bize Iııı

Mesaj gönderen myjobkilling »

ARZLODOS yazdı:
Sozen63 yazdı:Hayırlı geceler sorum şu; eskiden oyunda sürekli gm olurdu etkinlik olurdu boss kesimleri falan şimdi neden hiç bir gm yok gm ler yeni şeylerle uğraşıyorsa bilelim ona göre bekleyelim herkes bundan şikayetçi çünkü! Ayrıca oyunda genel bi lag oluştuğunda herkes gm çık git çık artık diyor alınmayın lütfen gelin bol bol oyuna :D :D

Oyunda gm kılıgında gezen oyuncu car çok illagel işlerini onlarla yapıyorlar zati ne gerek var gm olmasına.

Ben isterdimki adam gibi yöneticise açık kimliği ile gelir blok atmasını isterdim o zman kime sövecegimizi bilirdik ama yok.

Artık fişleyip sisteme blok attıryorlar ya yakında bk cıkamsa ben çıakrtacam bu gidişle.

Oyunda şu şu eksik derken geliştirici ekibe bildirdik derler ama oyun için bir sey yapın deyince biz gönüllülerden oluşan bir grubuz derler kimin gönüllüsün acaba ?

Ben Eminönü Lodos kalesindeki doğan yere örs istiyom arkadaş ya gelecek ya gelecek o kadar.

Haklısın Lodos Kaleye Bir Örs Lazım :)
BİZ BİZE YETERİZ

Knightberkan - KinGBeRKaN - MyJoBKillinG

“Genel Etkileşim” sayfasına dön