Definder yazdı:
bb2 bb3 süz hatta bb1 bile olmadan acılısı yapmak cok basit tesla salıyorsun yönlendirir yönlendirmez kutup acıyorsun tüm slotlar teslaya geliyor zaten rahat bi şekilde alabilirsin. Pc video çekerken müthiş bi şekilde kastığı için o aşamayı yapamadım
Sağolasın burasını düşünememiştim. Teslayı salıp donduktan sonra kendimi bozmaya çalışıyordum. bb3 olmadığı için bozamıyordum tabiki. Senin dediğin gibi gözcüyü salar salmaz kutup açacam.
Bende Sağ örste xenotim kasma ile ilgili bir video hazırlamıştım. Konuya buradan ulaşabilirsiniz.
Ayrıca aşağıdaki videodan da izleyebilirsiniz. İyi seyirler. Mısırlarınızı almayı unutmayın
Gayet başarılı bir çalışma, tebrik ederim. Kıyamet Mecmua'yı yayınladığımız dönemlerde Mert GEDİKLİ ve Mustafa SARI adlı arkadaşlarımız harita üzerinde ayrıntılı bir biçimde Xenotim kasmayı anlatmıştı. Bilgilenmek isteyen arkadaşlar Mayıs ayında çıkardığımız derginin ikinci sayısına bakarak farklı fikirler elde edebilirler. Dilerseniz sizde bakabilirsiniz, belki video'nuzu biraz daha zenginleştirmenize yardımcı olur. Umarım işinize yarar, sevgilerimle.
Gayet başarılı bir çalışma, tebrik ederim. Kıyamet Mecmua'yı yayınladığımız dönemlerde Mert GEDİKLİ ve Mustafa SARI adlı arkadaşlarımız harita üzerinde ayrıntılı bir biçimde Xenotim kasmayı anlatmıştı. Bilgilenmek isteyen arkadaşlar Mayıs ayında çıkardığımız derginin ikinci sayısına bakarak farklı fikirler elde edebilirler. Dilerseniz sizde bakabilirsiniz, belki video'nuzu biraz daha zenginleştirmenize yardımcı olur. Umarım işinize yarar, sevgilerimle.