Öz abim gibi sevdiğim
Suskunum-Speechles Ahmet abimin
Xrokoxx Engin abimin
Haklarını ödeyemem
Eminönü Sunucusu
Anka Firarileri Lonca Başkanı MertEREN
Dip Not: Olurda yeni güncelleme paketi gelirse belki geri dönerim

39 level döneminde eski handan dediğimiz yerde kuyruk oluyordu ws atmak içinikizler92 yazdı:59 seviyeler gelmediği sürece bu oyun daha çok kan kaybedicek bence işin daha acı tarafı ise 59 seviyelerin önümüzde ki 1 yıl içinde gelmezsine ihtimal dahi vermiyorum.Çünkü yeni seviyelerle ilgili üst merciler en ufak bir açıklama bile yapmadı gelse gelse ufak tefek bir yenilik gelir oda bu oyunu bu bataklıktan çıkaramaz.
39 Seviyelerin başında ortalarında bu oyunun resmen bağımlısıydım eski örsteki o ws leri o muhabbetleri hatırladıkça içim kan ağlıyor.Çemberlitaş eklentisi geldi itemlerimi fulledikten sonra bu oyun benim için anlamını çok yitirdi.Hele ki o tılsım güncellemesiyle sırra kadem bastım haftada 3 5 saat online oluyorum

Çıkaramadım kb kib bydarkkniqht1 yazdı:Lonca turnuvasından sonra bir daha girmedim oyuna
En doğru kararı almışsın bir daha dönmeme dileğiyle çok güzel günlerimiz geçti seninlede ankadan darkknight hatırlarsın

Hiç görüşeyecekmisiniz o zamanzabat07 yazdı:Yeni bölge de görüşmek dileğiyle oazmanselametle ...