Güle Güle CaptainATX!
- jamescarter
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Güle Güle CaptainATX!
Güle Güle Ahmet abi:(Betadayken geçirdigimiz güzel günlerimiz vardı...Ne güzel günlerdi ama her başlangıcın bir bitişi vardır Ahmet abi Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Yaptıkların İstisnasız Tartışılamaz İKV uğruna. Parmakla Gösterilecek İnsanlardan birisisin Bizim için İkv Seni özleyecek.
Aldığın Kararlarla Hep Yanında olduk Olmaya çalıştık Senin Bizlerde çok ama çok emeğin var Abi Hakkını Helal et.
Teşkilat " Estergon Ailesi" Olarak Yolun açık olsun Ahmet Avcı.
Aldığın Kararlarla Hep Yanında olduk Olmaya çalıştık Senin Bizlerde çok ama çok emeğin var Abi Hakkını Helal et.
Teşkilat " Estergon Ailesi" Olarak Yolun açık olsun Ahmet Avcı.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- Gorkemlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karanlık Taraf
Güle Güle hocam allah yolunu açık etsin
Kod: Tümünü seç
'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. ''
- myjobkilling
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Iııı Biz Bize Iııı
Güle Güle CaptainATX . Yenı hayatında başarılar
BİZ BİZE YETERİZ
Knightberkan - KinGBeRKaN - MyJoBKillinG
Knightberkan - KinGBeRKaN - MyJoBKillinG
Bi vedayla başlar, diğer herşey...CaptainATX yazdı:Merhaba Ailem,
Söze nasıl başlayacağımı düşündüm bütün gün. Öncelikle aldığım güzel dileklerden ötürü tüm dostlara teşekkür ederim. 2007 yılının Haziran ayında başladı benim İKV Destek ekibi maceram. Başladığı ilk günden bu güne kadar satırlara sığmayacak kadar güzel günler yaşadım. Bu uzun zaman diliminde, artık bir oyunun içinde değil kendimi ailemin içinde gördüğümü söylersem, yalan söylemiş olmam. Almış olduğum bu kararla bu aileden koptuğumu asla düşünmeyin. İKV ailesi hayatımın kalan bölümünde de benim için çok önemli olacak. Yine etkinliklerde elimden geldiğince sizlerle olmaya gayret edeceğim. Ekip arkadaşlarımla vedalaşırken şunu söyledim, teşekkür etmek istediğim o kadar çok kişi varki bir tanesinin bile adını unuturum diye korkuyorum, bu yüzden İKV için kalbi atan herkese buradan teşekkürlerimi sunuyorum.
Konuşmamın başında söylediğim gibi İKV bir ailedir ve bir insan aileden kopamaz, sizlerden tek isteğim ailenize her zaman olduğu gibi sahip çıkmanız. İKV sizlerin desteğiyle çok iyi yerlere geldi ve başlarda herkesin hayal olarak göreceği bir kitleye sahip oldu. Bugün oyun sektöründe sadece İKV'nin başarısı değil, İKV oyuncularının oyunlarına karşı sadakati konuşuluyor. Bu olay bence sizlerin başarısıdır. Ve Sobee emekçileri, gecelerini gündüzlerine katarak bu eseri ayakta tutan efsane adamlar, bence onlar tarihe isimlerini altın harflerle çoktan yazıldı. Son olarak mensubu olmaktan gurur duyduğum destek ekibi. Bu güne kadar 1000'den fazla üyesi olmuş efsane ekip!. Sizlerle görev yapmak büyük bir zevkti. Arka planda hiç bir karşılık beklemeden gece gündüz çalışan mükemmel insanlar.
Kendinize iyi bakın büyük ailem, sizleri her zaman seviyor ve hatırlıyor olacağım.
Ahmet Avcı
Ben buralardayım Captain, aklın kalmasın.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Bu arada Mabel Matiz, benim içün Tüm İKV Destek Ekibi Milleti'ne söylesin;
[youtube]http://youtu.be/nYaCHLrycpU[/youtube]
*İçimin bi hoş olduğunu söylemeden edemeyeceğim...
[youtube]http://youtu.be/nYaCHLrycpU[/youtube]
*İçimin bi hoş olduğunu söylemeden edemeyeceğim...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Nicedir foruma girmiyordum. İlk bu konu gözüme çarptı, üzüldüm.
Yolun açık olsun kaptan.
Yolun açık olsun kaptan.
Bad Sector
Teşkilat&Meran
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Güle güle koca adam.gözlerimiz seni hep arayacak. sen ise başka diyarlarda olacaksın 
- AyYildizli
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
İKV adına kuşkusuz üzücü bir haber
CaptainATX kardeşimize hayatında başlarılar...
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki, pembemsi griden iyidir her şekilde...