06.12.2009 cumartesi günü saat 12 sularında pLaptop ve masaüstü bilgisayarımdan oyuna girip Hiphopxbüyü çarımı kasmaya başladım aradan yarımsaat geçmedi biri benim oyunda olan çarım üzerinden bana yazı yazmaya başladı ben olamaz falan dedim bi baktım yazım hatasıda yok herşey normal bu şahıs kimse gerçekten benim oyundaki çarımın adı ile bana yazıyor konuşmaları prnt scrn ettim ilgililer bir baksın ve bir açık varsa hemen ilgilenmelerini irca ediyorum....
linklere tıklayarak ilgili konuşmalara şahiy olabilirsiniz.
aynen kardeşim sen kendisi sana ilk pm attıında onu arkadaş listene ekleseydin zaten o şahsı /100 1 lvl olduunu annardın ı-i pek belli olmuor dikkatli olmak lazım çok sewdiim bi kardşeim çarını kaptırdı bu yazım benzerliinden dolayı amman diim dikkat!!!!!!
Mehnur yazdı:06.12.2009 cumartesi günü saat 12 sularında pLaptop ve masaüstü bilgisayarımdan oyuna girip Hiphopxbüyü çarımı kasmaya başladım aradan yarımsaat geçmedi biri benim oyunda olan çarım üzerinden bana yazı yazmaya başladı ben olamaz falan dedim bi baktım yazım hatasıda yok herşey normal bu şahıs kimse gerçekten benim oyundaki çarımın adı ile bana yazıyor konuşmaları prnt scrn ettim ilgililer bir baksın ve bir açık varsa hemen ilgilenmelerini irca ediyorum....
linklere tıklayarak ilgili konuşmalara şahiy olabilirsiniz.
Resimden anlamak zor olmasına rağmen çok belli oluyor: Senin karakteriniz ismi Hiphopxbüyü, karşıdaki kişinin ismi Hıphopxbüyü.
Merhabalar
Bu açıklama sanırım yeterlidir.
Siz bir hesapta iken bir başkasının aynı hesapta olması ve size mesaj yazması imkansızdır . Bunu test etmek çok kolaydır
a) Küçük büyük harf değişikliklerine dikkat edin özellikle İ,I / Ö,O / Ü,U gibi benzer harfler yanılmanıza sebep olabilir
b) Karşı tarafı arkadaş listenize eklediğinizde , sizinle aynı LV de olmadığını zaten görürsünüz .