Sunucu Aranmakta!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Sunucu Aranmakta!

Mesaj gönderen Sparineus »

Ben Meran sunucusundan bir oyuncuyum.Olduğum sunucudan aşırı derecede memnuniyetsiz olduğum için sunucu değiştirmeye karar verdim.Hol de raylardan sonra savaş olmayan, yani sağ örste felan kasarken ''Burada benim büyücüm kasılacak!'' diyip savaşcısıyla gelip bir adam tarafından kesilmeyeceğim,migrat ve çemberlitaş'a girecek adamın fazla olduğu bir sunucu var mı? Ha bir de son olarak Y2 üreten ''Ben alayınızı keserim.'' havasına girmeyecek.Yorumlarınızı beklemekteyim.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Sunucu Aranmakta!

Mesaj gönderen mobilsorun »

Tam olarak Beyazköşk sunucusunu arıyorsun sen =) Aramıza hoş geldin şimdiden.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

mobilsorun yazdı:Tam olarak Beyazköşk sunucusunu arıyorsun sen =) Aramıza hoş geldin şimdiden.
1 aralığa kadar kararımı vereceğim.Fikir için teşekkürler
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
V1Pasa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen V1Pasa »

Sparineus yazdı:Ben Meran sunucusundan bir oyuncuyum.Olduğum sunucudan aşırı derecede memnuniyetsiz olduğum için sunucu değiştirmeye karar verdim.Hol de raylardan sonra savaş olmayan, yani sağ örste felan kasarken ''Burada benim büyücüm kasılacak!'' diyip savaşcısıyla gelip bir adam tarafından kesilmeyeceğim,migrat ve çemberlitaş'a girecek adamın fazla olduğu bir sunucu var mı? Ha bir de son olarak Y2 üreten ''Ben alayınızı keserim.'' havasına girmeyecek.Yorumlarınızı beklemekteyim.
Teskilatta hic kimse kesmiyor holde ama senin seçeneğin
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

V1Pasa yazdı:
Sparineus yazdı:Ben Meran sunucusundan bir oyuncuyum.Olduğum sunucudan aşırı derecede memnuniyetsiz olduğum için sunucu değiştirmeye karar verdim.Hol de raylardan sonra savaş olmayan, yani sağ örste felan kasarken ''Burada benim büyücüm kasılacak!'' diyip savaşcısıyla gelip bir adam tarafından kesilmeyeceğim,migrat ve çemberlitaş'a girecek adamın fazla olduğu bir sunucu var mı? Ha bir de son olarak Y2 üreten ''Ben alayınızı keserim.'' havasına girmeyecek.Yorumlarınızı beklemekteyim.
Teskilatta hic kimse kesmiyor holde ama senin seçeneğin
Merandan teşkilata toplu geçim oldu geçen günü.Oranın havasını da bozarlar bizimkiler ondan yani hol de kesimler başlayabilir o yüzden teşkilat 2.planda şimdilik
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Klan savaşına açık olan yerlerde bu tür tekliflerin olması bile saçma olduğunu düşünüyorum.6-7 yıldır Merandayım seninle meran ne bir eksik ne bir fazla umarım gittiğin yerde umduğunu bulursun.Ama Bir Büyücüyü bir savaşçıyla kesmeye karşıyım çok inatlaşıyorsan aynı sınıfta vs atıp konuyu kapatırsın.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Beyazkosku tavsiye ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

DuMaNisTT yazdı:Klan savaşına açık olan yerlerde bu tür tekliflerin olması bile saçma olduğunu düşünüyorum.6-7 yıldır Merandayım seninle meran ne bir eksik ne bir fazla umarım gittiğin yerde umduğunu bulursun.Ama Bir Büyücüyü bir savaşçıyla kesmeye karşıyım çok inatlaşıyorsan aynı sınıfta vs atıp konuyu kapatırsın.
VS davet edince oyundan çıkmasalar tamamdır.Tılsımsız vs'ye ofansif 3 tılsımıyla gidenler de var,o yüzden vs pek bir şeyi aydınlatmıyor.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

Öncelikle Merhaba. Bende eski bir Meran oyuncusuyum Büyük Hol geldiğinden bir ay sonra sunucu değiştirdim ve tekrar hiç Meran'a gelmedim. Gittiğim yerlerinde pek farkı yoktu açıkcası. Sancak dersen Lodos üstündür arz yokdur oyunda. Köşk dersen gittiğim zamanda lodoslar baskındı yukarda dediğin cümleleri içeriyodu lafları açıkcası. Burda ben kasılıyorum saat benim ora benim diyen çok. Sana acıkcası önerim kalabalık bir ortam arıyorsan Teşkilat'a, yok ben birikim yapıcağım sessiz sakin tek tabanca holde salgımı peptitimi xenomu kasıcam tılsımımda var diyosan Anka sunucusunu öneririm.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön