Bir şifacı 4-5 set takım ile gezerken gıkınız çıkmıyodu biz 7 aydır basbas bağrıyoruz kaç çeşit elbise ve silah kullanıyoruz diye. Şimdi bakıyorum sizinde ayağınıza basılınca cıyaklamaya başladınız.
Keşke hep bencil olmasa idiniz bugüne kadar.Şimdi kafanıza dank ederde anlarsınız şifayı.
32 LVL BÜYÜCÜ 47 LVL SAVAŞÇIDAN DAHA YÜKSEK VURUYOR
Re: 32 LVL BÜYÜCÜ 47 LVL SAVAŞÇIDAN DAHA YÜKSEK VURUYOR

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
sevenesor yazdı:BEN BU OYUNU BETADAN BERİ OYNUYORUM RAHAT OL SEN BEN BURADA SAVAŞÇILARA YAPILAN HAKSIZLIKTAN BAHSEDİYORUM BEN KİMSEYE ÇAMUR ATMIYORUM YARASI OLAN GÜCENİR BEN DEĞİL SEN YENİSİN GALİBA FULL YÜCELEN NEKADAR MAL OLUYO NASIL KASILIYOR BİLSEYDİN BURADA ŞİMDİ BUNLARI YAZMAZDIN.Petcarar yazdı:39 seviye zamanında oynamadığınız oynadıysanız hafıza kaybı geçirdiğiniz ya da sırf yönetime çamur atmak için bunu söylediğiniz ne kadar belli.
derisi sertleşen yaratıklar maksimum hasardan etkilenmezler fiziksel büyüden de etkilenmezler.
dersiinin sertleşmesi onun özelligi ztn
Ottomanxölümsüz anısına
Düzelecek... Eminim...
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Artık bu oyunda bu yönetim ve DEV ler olduğu sürece düzeleceğini hiç sanmıyorum nasıl ki biz hata yaptığımızda yönetim cezalandırıyorsa onlarda yaptıkları hatalarda cezasız kalmamalı.
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
yeni güncellemeyi düzelttiler ama hatalı düzelttiler böyle saçmalık görmedim:
1) gecenin takipçisi, lanetli meran, buz büyücüsü vs kesebilen bir savaşçı seviyesi onlardan daha düşük olan taşkanatı
kesemiyor allah aşkına akıl mantığa sığar çok saçma
2) bir hata yaptınız sayın ikv yönetimi ama hatanızı hatayla kapatmaya çalışıyorsunuz zırhları düşürerek
fizikselci bir büyücünün yeraltında ne kadar korkunç rakamlara ulaşabileceği aklınıza gelmedi mi acaba
üstümde tek kan çalan ruh çalan asa var fiziksel item meran muhafızına 1.300 karacine 1700 civarı vuruyorum
siz birde üstü full fevzi bey cevriye sultan olan bir büyücünün ne kadar korkunç vuruşlar yapabileceğini bir düşünün
en aşağı vuruşları 2.000 kritikle 5.000-6.000 yaklaşık vurabilirler
1) gecenin takipçisi, lanetli meran, buz büyücüsü vs kesebilen bir savaşçı seviyesi onlardan daha düşük olan taşkanatı
kesemiyor allah aşkına akıl mantığa sığar çok saçma
2) bir hata yaptınız sayın ikv yönetimi ama hatanızı hatayla kapatmaya çalışıyorsunuz zırhları düşürerek
fizikselci bir büyücünün yeraltında ne kadar korkunç rakamlara ulaşabileceği aklınıza gelmedi mi acaba
üstümde tek kan çalan ruh çalan asa var fiziksel item meran muhafızına 1.300 karacine 1700 civarı vuruyorum
siz birde üstü full fevzi bey cevriye sultan olan bir büyücünün ne kadar korkunç vuruşlar yapabileceğini bir düşünün
en aşağı vuruşları 2.000 kritikle 5.000-6.000 yaklaşık vurabilirler
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
ben senın carı dun gördumm aga teşko daAGAHBEYPESETMEZ yazdı:
Bu konuda ufak bir tedirginlik bendede var ama asıl karakterlerimi henüz geri almamış olduğum ve yeni bir karakterle oynamış olduğumdanda olabilir.
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Arkadaşlar büyücünün öyle vurmasi çok normal birşey hatta bir gm sorduğumda büyücüler tahribatin efendileridir demişti.
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
45 lwlde komodoya tek çekıyordum 42 lwl de 2 vuruyor 1 . vurusda sarsılmaz atıyo 2. vurusa yıne aynı hasarı verıyordum yanı demem oki 40 lwl ustu derı sertleşmelerıne rahat vuruyorPetcarar yazdı:39 seviye zamanında oynamadığınız oynadıysanız hafıza kaybı geçirdiğiniz ya da sırf yönetime çamur atmak için bunu söylediğiniz ne kadar belli.
derisi sertleşen yaratıklar maksimum hasardan etkilenmezler fiziksel büyüden de etkilenmezler.
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
senhar15 yazdı:45 lwlde komodoya tek çekıyordum 42 lwl de 2 vuruyor 1 . vurusda sarsılmaz atıyo 2. vurusa yıne aynı hasarı verıyordum yanı demem oki 40 lwl ustu derı sertleşmelerıne rahat vuruyorPetcarar yazdı:39 seviye zamanında oynamadığınız oynadıysanız hafıza kaybı geçirdiğiniz ya da sırf yönetime çamur atmak için bunu söylediğiniz ne kadar belli.
bence alakası yok 49 lvlim ful yücelen üstümle babalide ki ezik olan boşa bile vururuken tam öleceği sırada derisi sertlesiyor ve istediğiniz kadar vurun 1k bile inmiyor enerjisi max hasar bu şekilde katledildi bence.arkadaşım sen 40 lvl üstü vuruyor demişsin sen sen 49 lvl full yücelenle boşu kes sana çarımı vercem ama sarsılmaz ve durdurma atmassan tabi..
>>>>>>>>>>>>>>>Wanted<<<<<<<<<<<<<<<<<
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kritik atıyordur o büyücü 
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX