İkv severler bir bakabilirse sevinirim
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İkv severler bir bakabilirse sevinirim
Selamun Aleyküm arkadaşlar öncelikle ben 2008-2010 yılları arasında ikv oynamıstım.Bir ara sonra bıraktım 2011 de başladım 2012 ye kadar oynadım.Oyunda güzel anılarım geçti.Ne kadar çoğu kişiye göre grafikleri kötü gelsede oyun beni çok etkilemişti ve hayatımda oynadığım en iyi oyun diyebilirim(Sayısız online mmorpg,mmofps oyunlar oynadım).Şuan oyunda hesabım yok ama tek başıma veya kendı grubumla başlamak istiyorum.Acaba ikv hala oynanırmı, eski ortamlar var mı,en dolu server hangisi ve online sayısı genelde kaç oluyor bana bunlar ile kısa bilgiler verirseniz sevinirim arkadaşlar başlamak istiyorum aslında bu sevdiğim oyuna.Teşekkürler 
Re: İkv severler bir bakabilirse sevinirim
Baya geç olacak ama başlamanı tavsiye ederim.Eskisi gibi kalabalık olmasa da eğlenceli.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
çok geç olacak ama başlama
- Xumutumutx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca
Başla derim bende
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
Tadı tuzu kalmamış be neye başlayan arkadaş. Eskisi gibi neşeli güzel olsa hadi neysede oyun artık çökmüş yani .

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
Sen oyuna gel la oyuna.Şu junonda aldığın kolye vardı ya geri istiyor onu aldığın kişi.husban yazdı:Tadı tuzu kalmamış be neye başlayan arkadaş. Eskisi gibi neşeli güzel olsa hadi neysede oyun artık çökmüş yani .

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
oynuyacak oyun dil bu bikere yoneticiler ilgilenmiyor eskisi gibi bosver baslama bende bos zamanimda bi kac saat ligine giriyorum.
Carpie Diem
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
Sparineus yazdı:Sen oyuna gel la oyuna.Şu junonda aldığın kolye vardı ya geri istiyor onu aldığın kişi.husban yazdı:Tadı tuzu kalmamış be neye başlayan arkadaş. Eskisi gibi neşeli güzel olsa hadi neysede oyun artık çökmüş yani .

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...