Anadolu Fırtınaları 45 m in lafını yapmaz kardeşim. sen orda 15 m i alıp kaçmanın derdindesin belli ki. 3 el ws ni atarsın kazandın veya kaybettin . Paranı alamazsın anca öyle magdur olursun.Bu arada LAEDRİMAHLAS acın var demekki yazıyorsun kardeş
ws de kazandığının asılsız olduğu herhalinde belli madem kestin adamları yerdeyken 1*0 yazıp print alıcaktın ki inanalım sen şimdi kimi kandırıyorsun yani
Ws i benle bırlıkde attın . Benım bildiğim ws anlaşılır ws ı yaparsın Yenersen paranı alırsın yenılırsen paranı verırsın defolur gıdersın . İlk el aldın 15m paranı vermedık mı bız sana ? ? Sonra kı el yenıldın 15m verdın Ws e devam ettık bi el daha aldım kacıp gıtmedın mı ?? Sırf bana değil Anadolu Fırtınaları üyelerının de hakkına gırıyosun Sana hıcbirinin hakkı helal değil ! Şerefınle oyna oyunu 15m para ıcın alt cekıp kacacak kadar şerefsız bı ınsansın Iftıra atacak kadar da basıtleşiyorsun .. 3 5 capulcu bir olup yıkamıyacaksınız ANADOLU FIRTINALARINI !!!! ... Ahmet OĞuz // IIxYaKaMoZxII..
Hayatın bana öğrettiği en doğru yönüm "dürüstlüktür"
Öğretemediği ise "kalleşlik"..