Sigortanı az yatır sende birgün bişi olmazARZLODOS yazdı:06:12
Halen devam ediyor geliştirici ekip yada üst birimlerinin ilgilemediği belli zati o yüzden bir birimize yalan soylemek zati ayıp.
Teşkilat Sunucu hak.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: Teşkilat Sunucu hak.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Nise ya bekledim bekledim 7 saat uykum geldi gidem yatam bari 7 saate yapılan işler 152 kısa video 2 filim gözlerim ağrıdı gidem yatam bari gene eski klasiklerden 08:40 kadar açılacagınıda zannetmiyom.
Beni bekletenler utansın daha ne diyem.
Bu gecede bakım yandık desene geceyi gene video ile anltacagız yandıkta yandık.
Beni bekletenler utansın daha ne diyem.
Bu gecede bakım yandık desene geceyi gene video ile anltacagız yandıkta yandık.
A R Z L O D O S
Kusura bakmda bir gün degil işte dün 9 saat bugun de 9 saat oalcak gibi ün 9 saat kesik lag ve suucu liste gelmeme bölgesel sorun bugun sadece taşklatın fişini ceken belki birinin eli ayağına dolandı kabloyu cıkardı.EsTeRGoNxRss yazdı:Sigortanı az yatır sende birgün bişi olmazARZLODOS yazdı:06:12
Halen devam ediyor geliştirici ekip yada üst birimlerinin ilgilemediği belli zati o yüzden bir birimize yalan soylemek zati ayıp.hafta tatili ver kendine :lol:
Bugun bağlantı hatası gece bakım dgier gün lağ ondan sonraki gün blok cezası dgeri günler sus cezası dahaki günler nefret günleri yuvarlanıp gidiyuoruız.
Gidem yatamda rüyamda az köpek kovalayam 2-3 gündür köpek kovalya kovalaya bir haller oldu. Düşmanlarımmı cogaldı ne
A R Z L O D O S
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
ooo iyi bu gidişle aralıkta kapanır bu oyunARZLODOS yazdı:Kusura bakmda bir gün degil işte dün 9 saat bugun de 9 saat oalcak gibi ün 9 saat kesik lag ve suucu liste gelmeme bölgesel sorun bugun sadece taşklatın fişini ceken belki birinin eli ayağına dolandı kabloyu cıkardı.EsTeRGoNxRss yazdı:Sigortanı az yatır sende birgün bişi olmazARZLODOS yazdı:06:12
Halen devam ediyor geliştirici ekip yada üst birimlerinin ilgilemediği belli zati o yüzden bir birimize yalan soylemek zati ayıp.hafta tatili ver kendine :lol:
Bugun bağlantı hatası gece bakım dgier gün lağ ondan sonraki gün blok cezası dgeri günler sus cezası dahaki günler nefret günleri yuvarlanıp gidiyuoruız.
Gidem yatamda rüyamda az köpek kovalayam 2-3 gündür köpek kovalya kovalaya bir haller oldu. Düşmanlarımmı cogaldı ne
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster