İşte gerçek ''KİNG MAGE''

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
yesilim007
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

İşte gerçek ''KİNG MAGE''

Mesaj gönderen yesilim007 »

böyle arkadaşların bu zamanlarda sayısının artması oyun açısından vahim bir durum ama bu arkadaşı ayıran bir özelliği var ki kendini kral zannedip tüm teşkilatta hava yapmasıydı gördük ki herşey laf söz değilmiş klan savaşları ardından bb 2 alacağını söyleyen arkadaş hala bb 2 almadık diyerek kendince kandırıyor facebook adresinden yazıyorum beni engelliyor kimin ne olduğunu görsün ve ona göre akranlık yapsın

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

sağa sola gelince laf yapmasını çok iyi bilir bu arkadaş tanıyan tanır zaten sadece boş laftan ibaret birisidir sene gelmiş 2015'e hala böyle insanlar var :roll:
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Re: İşte gerçek ''KİNG MAGE''

Mesaj gönderen acarrr »

viewtopic.php?f=22&t=125206 vsde 1gram çaktıgı yok zaten kıng magenin güneş asa ile kestim 2 büyücüsü ilede 3 part attım her part 5 el taaa ne zaman olduydu bu vs ozamanda bana odeme etmedı şimdi sana mı :D :D
yesilim007
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen yesilim007 »

acarrr yazdı:viewtopic.php?f=22&t=125206 vsde 1gram çaktıgı yok zaten kıng magenin güneş asa ile kestim 2 büyücüsü ilede 3 part attım her part 5 el taaa ne zaman olduydu bu vs ozamanda bana odeme etmedı şimdi sana mı :D :D

bazı insanler neyse odur hiç değişmiyorlar malesef hala ödeyeceğim diye bekletirken bir haftadır oyunu bıraktı diye söyleniyor arkadaşları tarafından 8-)
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

Aynen öyle :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön