2 Ofans vs 1 büyücü karşılaşmasında ayakta kalan kim olur ? Tabii ki Ofanslar dediler, inceliyoruz. xKUMARBAZx - EXITVs.ŞeRRuh xKUMARBAZx - StorMReeKeRV.sŞeRRuh xKUMARBAZx - StorMReeKeRV.sŞeRRuh xKUMARBAZ - EXITV.s ŞeRRuh oIKaRLoSIo - StorMReeKeRV.s ŞeRRuh
Büyücü sınıfını sürekli küçümseyen arkadaşların görmesi adına açıyorum konuyu, şu dokununca ölüyoruz diyen arkadaşlar incelesinler lütfen. Önemli olan dokundurmamak zaten, zira büyü menzili epeyce fazla ve tesla küre çok yardımcı oluyor.
GWYNBLEIDD yazdı:Tebrik etmekle birlikte soruyorum; ofansifler çifte kullanmadı mı?
Tesekkurler, degisik taktikler denedi arkadaslar. Biri cifte ile gelirken oteki balyoz ile geldi veya ikisi de cifteyle geldi gibi gibi zaten her el kazanmak imkansiz degil fakat zor yenildigim de oldu.
VaMoSBieN yazdı:Tebrikler fakat bence yetenekli ve sınıfını bilen 2 savaşçı ile 1 büyücü kesmek zor değildir
Sonuçta Depar ve zihin tutma olasılığı var bu yetenekler yok ise büyücü rahat kesecektir.
Teşekkürler,iyi bir büyücü karakter ile azıcık da iyi oyuncu karşısında normal 2 ofansın çok şansı olmuyor, aynı tecrübede tek savaşçı da rahat kesebilir büyücüyü
VaMoSBieN yazdı:Tebrikler fakat bence yetenekli ve sınıfını bilen 2 savaşçı ile 1 büyücü kesmek zor değildir
Sonuçta Depar ve zihin tutma olasılığı var bu yetenekler yok ise büyücü rahat kesecektir.
Teşekkürler,iyi bir büyücü karakter ile azıcık da iyi oyuncu karşısında normal 2 ofansın çok şansı olmuyor, aynı tecrübede tek savaşçı da rahat kesebilir büyücüyü
Peki tebrik ediyorum büyücü karakterine çok iyi bir şekilde hakimsin. Aynı şekilde savaşçıya, senin büyüye hakim olduğun gibi hakim olan 2 kişi ile dener misin bunu?
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.