25 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen En Yaratıcı Kim etkinliğinin kazananları belli oldu! Cümleleriyle jüri tarafından en çok oy alan oyuncularımızı tebrik ediyoruz!
Birinci: kerimcan123 /[tooltip t=-1 Adet Jadeit
-1 Adet Ganoderma
-1 Adet Meran Mücevheri]3'lü Materyal Paketi[/tooltip]
[quote="kerimcan123"]İstanbul Kıyamet Vaktinde yaratık olsaydım Philotheos olur Salonu düğünlerde kiraya verirdim.[/quote]
İkinci: tgaziyagci /[tooltip t=-1 Adet Ganoderma
-1 Adet Meran Mücevheri]2'li Materyal Paketi[/tooltip]
[quote="tgaziyagci"]İKV'de npc/yaratık olsaydım bombacı olur, sıkıntıdan patlardım.. ![/quote]
Üçüncü: AyYildizli / Jadeit
[quote="AyYildizli"]"İKV'de npc olsaydım Balıkçı İdris olur, her sabah bir savaşçıyla anlaşarak onu denize sokup kışkırtma açtırır ve çektiği tüm balıkları yakalardım!"
[/quote]
-1 Adet Ganoderma
-1 Adet Meran Mücevheri]3'lü Materyal Paketi[/tooltip]
[quote="kerimcan123"]İstanbul Kıyamet Vaktinde yaratık olsaydım Philotheos olur Salonu düğünlerde kiraya verirdim.[/quote]
İkinci: tgaziyagci /[tooltip t=-1 Adet Ganoderma
-1 Adet Meran Mücevheri]2'li Materyal Paketi[/tooltip]
[quote="tgaziyagci"]İKV'de npc/yaratık olsaydım bombacı olur, sıkıntıdan patlardım.. ![/quote]
Üçüncü: AyYildizli / Jadeit
[quote="AyYildizli"]"İKV'de npc olsaydım Balıkçı İdris olur, her sabah bir savaşçıyla anlaşarak onu denize sokup kışkırtma açtırır ve çektiği tüm balıkları yakalardım!"
Ödül kazanan oyuncularımızın, ödülü almak istedikleri karakteri ve sunucuyu forumdan özel mesaj ile bildirmeleri gerekmektedir. Gün içerisinde dönüş yapan oyuncularımız, ödüllerini saat 21.30 itibariyle belirttikleri karakterle oyunda oldukları takdirde alabilirler.
Katılımınızdan dolayı siz değerli oyuncularımıza teşekkür ederiz. İyi eğlenceler!