Örnek:
1-)Büyü bozmazsı 5 puan olan bir büyücünün (tılsımsız) 7 kere arka arkaya Şifacı ve Savaşçı etkilerini bozma ihtimali 10.000.000/1 dir (10 milyonda bir ) yani yıl başı milli piyango biletine büyük ikramiye isabet etme ihtimaline net olarak eşittir.
2-)Hasarı 2000 üzeri olan 20 adet büyücünün her birinde m1 ve 35 zırh kırıcı tılsım olursa bütün büyücülerin Konstrasyon yeteneği 15 puan olursa aynı anda 20 büyücü Konstrasyon açıp kadim hidrayı fizik yağmuruna tutarsa 5 milyon canı olan kadim hidranın yere serilmezsi yaklaşık 15 saniye sürer (Denklem Olarak Hazırladım Ama Denklemi Kafa Karıştırıcı o yüzden yazmaya gerek duymadım ama bilgi kesin ve nettir)
3-)Büyü fizik ve buz yeteneğinizin 15 oldugunu esas alırsak kesin ve net bir krtik vuruş yapmanız için Karakter penceresini açtıgınızda büyü krtik yazan bölümün %89 u Göstermezsi gerekli. Yıldırım büyüsü için %85 Ateş çemberi için ise %70 i göstermezi halinde kesin ve net bir krtik vuruş yapıcaksınız. Yani %100 olmazsına gerek yok. (Bilmeyenler için bunu paylaştım bilen kişi sayısı çoktur eminim
Devam edicem konuya şimdilik bu kadar daha çok ilginç ve ince ayrıntılar var elimde