HER ŞEY ORTADA ! M1 BB 3 HİÇ BİR TILSIMIMIZ OLMAKSIZIN 5-1 YENDİK . 49 WS siydi.
Kendine çok güvenen ADUKET ' in namı yerlerde.
Bu printteki özel konusmalarda gecen muhabbete yıkıldımacarrr yazdı:1.ci elde mıktar ve skor yazmıştık onlar nerede![]()
bu fotoyada bı bakıver ıstersen
4.elde yenıyorum dıye 100m 5 el dıyosun kafana göre neden başlamadan 100m sıne atılan vs demıyosun 1.0 100msıne atılan vs dıye![]()
hahaha tamda benim mantığımda konuşmuşsun kardeşim. Program ıle cantasız cekılen bır prınte boş tılsımsız onceden cekılen cantanın yapıştırılması cokda zor bır şey degıl yanı . Ws yı tekrar attık hıle yapmadan varmısn dedim varım dedi 5.2 yenıldı garıbım. Realdekı arkadasına ekran acarak vs attım skypede hatta oda yetmedı prıntlerle oynamıssın dıye palavra konuşulmasın diye ekranımı telefonum ile çektım koydum oraya klandan bölgeden vs atcak buycu aradıklarında bana ulaşmaları yeter susturulma cezam var tabı her kuşun etı yenmez dıyeyım bu ve bunun gıbı arkadaslaraCaFFeiN55 yazdı:Bu printteki özel konusmalarda gecen muhabbete yıkıldımacarrr yazdı:1.ci elde mıktar ve skor yazmıştık onlar nerede![]()
bu fotoyada bı bakıver ıstersen
4.elde yenıyorum dıye 100m 5 el dıyosun kafana göre neden başlamadan 100m sıne atılan vs demıyosun 1.0 100msıne atılan vs dıye![]()
pantolon taktı ADUKET diye m1 giymiş
Aşkımınselası senin kafa iyiymiş be hocam )) adama baslarken kaç el kaç m sine diye belirttiğin print yok ) 4 1 ken kendi kafana göre miktar yapmışsın. Ha bir de prinlerle oynamak çok zor degildir önceden her hangi bir printte çantanı çektiğin tılsımsız görüntü olur ws atarken adamla cantanı acmaz çekersin sonra o çantayı kopyalarsın resime madem ADUKET Çok kendine güveniyor vs tekrarlanınca neden kesemedin