Ilk vs de 5 el 0 tılsım de tılsım tak 4.1 olurken foto ıste fotoları atma hıle yap tekrarlanınca 5.2 kesil bana 0 tılsımda
madem malım bılgısızım nasıl 5.2 kesıldı sımdı :?: her türlü kesiyomuş buda ona rövanş olsun hatta dersSeker60 yazdı:işde o hile dieldi kardesim adamın bılegıydı o senn mallgındı giddin yenıldın skypede agladın
Bu bünyamini adam yerine koymayın karaktersizdir kendisinde 0 3 yaş seviyesinde zeka var.acarrr yazdı:Adukettt hasan arkadasımız cekdıgı skor fotoları hakem fotosu ıdı artı sefanın ılk gördüğü foto. Bunuda bılıyorsunuz print Screen Ile cekdıgınız görüntülerle oynuyabılıyorlar oyun ekranı ıle görüntüsü aynı diye programlar vasıtasıyla. vs sonu 5.2 Aşkımınselasını kestikden sonra cantamın fotosunu istedi sefa ekran paylaştım skypede gösterdım ama bunu prınt ıle cekmedım telefonumla cekdım bunuda buraya koyayım değiştirmenız imkansız gibi bir şey![]()
http://i.hizliresim.com/AYMkrq.jpg
sefa yani Aşkımınselası'nın realdekı arkadaşı aynı kafede oynuyan dostu benim hakemım ve şahidim olmuştu hem ekran açdım hem bu fotoları cekdım attım.
Ve şunuda belirteyim ki ben tılsımda kimse kadar eski değilim topu topu 5 ay anca olmuştur geleli. Ama yeri gelelım vsde tılsımsız deyıp tılsım takarsan 1.0 1.1 ın fotolarını atmazsan işin ucunda dolap çevirirsen böyle vs tekrarlanır ekran paylasarak atılır ve 5.2 yenilirsin istediğin zaman istediğin yerde tekrar 0 tılsım ekran paylasarak skypede atabılırm senın ıle TÜM TOKAT REŞADİYE de onun oyununda yandaşlık eden kişiler içinde geçerli bu teklıfım.
Adam yerine koyacak insana ihtiyacım yok şükürler olsunLEPRECHAUN yazdı:Bu bünyamini adam yerine koymayın karaktersizdir kendisinde 0 3 yaş seviyesinde zeka var.acarrr yazdı:Adukettt hasan arkadasımız cekdıgı skor fotoları hakem fotosu ıdı artı sefanın ılk gördüğü foto. Bunuda bılıyorsunuz print Screen Ile cekdıgınız görüntülerle oynuyabılıyorlar oyun ekranı ıle görüntüsü aynı diye programlar vasıtasıyla. vs sonu 5.2 Aşkımınselasını kestikden sonra cantamın fotosunu istedi sefa ekran paylaştım skypede gösterdım ama bunu prınt ıle cekmedım telefonumla cekdım bunuda buraya koyayım değiştirmenız imkansız gibi bir şey![]()
http://i.hizliresim.com/AYMkrq.jpg
sefa yani Aşkımınselası'nın realdekı arkadaşı aynı kafede oynuyan dostu benim hakemım ve şahidim olmuştu hem ekran açdım hem bu fotoları cekdım attım.
Ve şunuda belirteyim ki ben tılsımda kimse kadar eski değilim topu topu 5 ay anca olmuştur geleli. Ama yeri gelelım vsde tılsımsız deyıp tılsım takarsan 1.0 1.1 ın fotolarını atmazsan işin ucunda dolap çevirirsen böyle vs tekrarlanır ekran paylasarak atılır ve 5.2 yenilirsin istediğin zaman istediğin yerde tekrar 0 tılsım ekran paylasarak skypede atabılırm senın ıle TÜM TOKAT REŞADİYE de onun oyununda yandaşlık eden kişiler içinde geçerli bu teklıfım.