Merhabalar,
Klan savaşlarının daha yoğun ve eşit olduğu, ölen kimsenin bölge veya farklı kanallardan saçma sapan konuşmadığı,holde rakip klandan birilerini kesebileceğimizi, holün savaş alanı olduğunu idrak edebilmiş kişilerden oluşan ve mümkünse hırsızlığın yüz kızartıcı suç olduğunun farkında olan bir sunucu arıyoruz. Kpem atmayı da pek seviyoruz hangi sunucuya taşınmalıyız ? Oynadığınız sunuculardaki son durumu bilgi vermek amacıyla yazarsanız çok makbule geçer.
teşekkürler.
Aktif Klan Savaşları ve Sunucular(!)
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Aktif Klan Savaşları ve Sunucular(!)
Merhaba,
Küfür , itişme , kavga , artistlik yapıp ws diyince susan kişilerle dolu bir sunucu istersen Tılsım sunucusuna bekleriz.
İyi oyunlar.
Küfür , itişme , kavga , artistlik yapıp ws diyince susan kişilerle dolu bir sunucu istersen Tılsım sunucusuna bekleriz.
İyi oyunlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- acarrr
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Kötülemek gibi olmasın ama beyazköşk'e gidersen eğer Lodos klanı Arz klan'ın dan sayı olarak daha fazlaydı. Ama Arzlar taktiksel olarak savaşmayı daha iyi biliyorlardı. Bölgeden Klandan tartışmalar eksik olmaz. Büyük holde klan savaşında karşı klanda bir oyuncuyu kesdiğin zaman loncası sağlamsa saatte bile savaş oluyodu. ( Ben 2 3 ay Önce Köşk'de oynamıştım ama şimdi değiştimi bilemem.)SeRRuh yazdı:Merhabalar,
Klan savaşlarının daha yoğun ve eşit olduğu, ölen kimsenin bölge veya farklı kanallardan saçma sapan konuşmadığı,holde rakip klandan birilerini kesebileceğimizi, holün savaş alanı olduğunu idrak edebilmiş kişilerden oluşan ve mümkünse hırsızlığın yüz kızartıcı suç olduğunun farkında olan bir sunucu arıyoruz. Kpem atmayı da pek seviyoruz hangi sunucuya taşınmalıyız ? Oynadığınız sunuculardaki son durumu bilgi vermek amacıyla yazarsanız çok makbule geçer.
teşekkürler.
Meran zaten eski sunucun senin de sinyor yusufunda benimde orası hala eskisi gibi arz var lodos yok
Benim düşüncem Teşkilat, Kuklacı yada Köşk gibi düşünüyorum ama bu üç sunucuyu da oyunda yakından takip edersen daha iyi sorularına cevap bulabileceğini düşünüyorum.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Beyazköşk sunucusu klan savaşlarının aktif olduğu , doğru orantıda kavga ve küfürün de ön planda olduğu sunucudur. Şansını bu sunucudan yana kullanmanı tavsiye ederim.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
:ugeek: Kesinlikle haklıDetay yazdı:
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: We Are The Best
Selamlar,
Muratcım söylediğin kriterde bir sunucumuz bulunmamaktadır maalesef
benim görüşümü soracak olursan Beyazköşk derim. Gidip biraz klan savaşı yapabiliriz veya kpemler sağlam rakipler yeni yeni karakterler farklı kişilikler güzel olur
Muratcım söylediğin kriterde bir sunucumuz bulunmamaktadır maalesef
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Kişiden kişiye değişebilir tabii, değerli yorumlarınız için teşekkürler başka fikir sahibi olan var mı acaba ? 500 lira havaya gitmesin durduk yere 
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
O tür insanlardan uzaklaşmak için sunucu değiştirmeyi düşünüyorduk aslındamobilsorun yazdı:Beyazköşk sunucusu klan savaşlarının aktif olduğu , doğru orantıda kavga ve küfürün de ön planda olduğu sunucudur. Şansını bu sunucudan yana kullanmanı tavsiye ederim.
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Üstadlar
Beyazkoske gel.SeRRuh yazdı:Kişiden kişiye değişebilir tabii, değerli yorumlarınız için teşekkürler başka fikir sahibi olan var mı acaba ? 500 lira havaya gitmesin durduk yere