SORİmaRbLey yazdı:NAPTIN SEN YHA O ESPRİYİ BEN YAPCAKTIM .S.Sikvmerdocu yazdı:Aduket aduket yapamamış :S
ADUKET FİRARDA !
-
ikvmerdocu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: ADUKET FİRARDA !
- acarrr
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Re: ADUKET FİRARDA !
'HER ŞEY ORTADA ! M1 BB 3 HİÇ BİR TILSIMIMIZ OLMAKSIZIN 5-1 YENDİK . 49 WS siydi.''
Kendine çok güvenen ADUKET ' in namı yerlerde. diyen ve bu konuyu açan arkadaşada hala diyorum burda bile
Ben oyunda yokken klandan 0 tılsım parasına vs atcak büyücü arama boşuna benm karakterlerım susturulmalı olabılır skypemı reelden oynayan arkadaslarından alabılırsın istedigin zaman istedigin yerde her türlü vs atarım seninle hilesiz diyosun ya bide hala gülüyorum ws sonunda ekranını açdıgında fazladan foto gösterdin yanlışlıkla çantan doluydu 5 foto yerıne 7 foto gosterdın
tekrarladık 5.2 kaybettin

Sevmekyürekister nıcklı çardan ben eren ıbo cenazede yok 2 3 gun sonra dıyodun ben bugun 20.00 da bıle vs teklıfı ettıgımde
Sonra Sefa arkadasın geldı Backworld ıboo dedı ordan cakdım ben davayı bak bu resmıde ıncelersen sefa ıle ws esnasında skypeye gırıp ekran paylaşmıştım gördüğünüde kendi arkadasın dili ile diyor 
Not:HER ŞEY ORTADA ! M1 BB 3 HİÇ BİR TILSIMIMIZ OLMAKSIZIN 5-1 YENDİK büyücü vs'sinde BB 3 takmadık diyen bir büyücümü benı kesıp namımı yerlere devırcek ? buyu buyu vssınde m1 ın yanına major olarak bozma 3 tılsımı dusunen adamdan ne hayır gelırse artık
bozma 3 un sadece etkılerı bozdugunu bıle bılmıyosun ha sımdı sen dersın bb 3 olmadan fızıkde bozamam
.
DÜŞMANIM KIM VARSA ARKAMDAN OYUN ÇEVİRMESİNLER. BEN TILSIM SUNUCUSUNDAYIM VS ATMAK İSTEYENDE GELIR ATAR ÇEKEMEYIP FESATLANACAKDA ÇIKAR KARŞIMA KESILIR GİDER..
yaptığın bi sahtekarlık daha açığa kavuşmuş oldu Seker60 oyunda kı adı OSMANLITURASI Ve yandaşı aSKImInSeLaSı
Kendine çok güvenen ADUKET ' in namı yerlerde. diyen ve bu konuyu açan arkadaşada hala diyorum burda bile

Sevmekyürekister nıcklı çardan ben eren ıbo cenazede yok 2 3 gun sonra dıyodun ben bugun 20.00 da bıle vs teklıfı ettıgımde
Not:HER ŞEY ORTADA ! M1 BB 3 HİÇ BİR TILSIMIMIZ OLMAKSIZIN 5-1 YENDİK büyücü vs'sinde BB 3 takmadık diyen bir büyücümü benı kesıp namımı yerlere devırcek ? buyu buyu vssınde m1 ın yanına major olarak bozma 3 tılsımı dusunen adamdan ne hayır gelırse artık
DÜŞMANIM KIM VARSA ARKAMDAN OYUN ÇEVİRMESİNLER. BEN TILSIM SUNUCUSUNDAYIM VS ATMAK İSTEYENDE GELIR ATAR ÇEKEMEYIP FESATLANACAKDA ÇIKAR KARŞIMA KESILIR GİDER..
yaptığın bi sahtekarlık daha açığa kavuşmuş oldu Seker60 oyunda kı adı OSMANLITURASI Ve yandaşı aSKImInSeLaSı