Evet arkadaşlar çok istek geldi ve imza isteklerini başlatıyorum imzan nasıl olacak derseniz buyrun adımlar 1-)İlk önce karekteriniz normal bir fotoğrafını mutlaka isim gözüksün
2-)Onu upload edip mesaj olarak konumuza gönderiyorsunuz
3-)Bende girdiğim anda hemen size imzanızı hazırlıyorum
Burda örnek olarak [GM] Tornavidanın bir fotoğrafını koyacam;
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. Silencend Fiqan Ieqo
Fiqan yazdı:Evet arkadaşlar çok istek geldi ve imza isteklerini başlatıyorum imzan nasıl olacak derseniz buyrun adımlar 1-)İlk önce karekteriniz normal bir fotoğrafını mutlaka isim gözüksün
abi bi şey soracam senın klan lodos tornavıda da lodoss ama nasıl sende mor görunuyo
IIGoDIIMaSTeRII[(^)Ejder Asa] ÇeRKeZHaSaNCaN[(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)] IIGoDIIQeeN[(^)Ecel Getiren]
Fiqan yazdı:Evet arkadaşlar çok istek geldi ve imza isteklerini başlatıyorum imzan nasıl olacak derseniz buyrun adımlar 1-)İlk önce karekteriniz normal bir fotoğrafını mutlaka isim gözüksün
abi bi şey soracam senın klan lodos tornavıda da lodoss ama nasıl sende mor görunuyo
Onu başka charımda girdiğim için
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. Silencend Fiqan Ieqo
Arkadaşlar bu imzayı yapmak için karakterinizin fotosunu çekin painte atın sol üstte bulunan isimi kesin kopyalayın yeni sayfa açın sayfayı onun boyutuna göre ayarlayın sonra gidin resmi upload edin imzanıza yapıştırın burada beklemeye gerek yok çok basit zaten imza bile denilemez