öncelikle selam aleyküm Arkdaşlar Kısaca anlatayım size. Sizleren bir ricam olacak. Ben de bir reyhanlılı olarak bu konuyu açma gereği duydum. Ama herşeyden önce bir insanım ve bunu hakketmiyoruz. Bir oyun için analarımıza küfür edecek Kadar alçalan bu insanları sizlerden ricam ne grup bölgelerine alın ne de alış veriş yapın. Oyunda böyle insanlara ihtiyacımız yok. Bakın ben 22 yaşında bir adamım ama bu gune kadar kımseyi anama küfür ettitirmedim ne de bir kötü söz söylettirdim. Allah hayırlı evlat olmayı nasıp etsin herkezede. Analarımız bizi dünyaya küfür ettirmek için değil dua ettirmemiz için dünyaya geldi efendiler. Bir oyun içinde çirkinleşecek bu insanlara Lafım ALLAH'ın gazabı ve naleti üzerinize olsun. Sevgi ve saygılarımla.
[İçerik düzenlendi.]
HERKEZ BAKSIN ÖZELLİKLE REYHANLILI KARDEŞLERİM
HERKEZ BAKSIN ÖZELLİKLE REYHANLILI KARDEŞLERİM
En son LatveriA tarafından 28 Eki 2014 16:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür içerikli resimler kaldırıldı.
Sebep: Küfür içerikli resimler kaldırıldı.
Re: HERKEZ BAKSIN ÖZELLİKLE REYHANLILI KARDEŞLERİM
Selam,
Forum kanalımızda küfür içerikli resim paylaşımı yasak olduğu için iletinizdeki resimler kaldırılmıştır. Stres atmak, keyif almak için girdiğimiz bir eğlence ortamında bu gibi olaylarla daha çok strese girmek tabii ki üzücü ve kimsenin istemeyeceği bir durum. Ancak bu davranışlarda bulunan oyuncuları oyun içerisinden Şikayet Et butonu ile bizlere bildirmeniz, oyuncu hakkında bir işlem yapılabilmesi için tek yöntemdir. Forum kanalından açılan konulara dayanarak ilgili kişi veya kişilere bir yaptırım uygulanamamakta ve küfür içerikli resim paylaşımı uygun olmadığı için de yayınlanmasına izin verilememektedir. Tabii konuyu açma sebebinizin herhangi bir ceza talebinde bulunmak olmadığını, sadece yaşadığınız bu durumun ciddiyetini anlatmak ve düşüncelerinizi diğer oyuncularla paylaşmak olduğunu anlıyorum. Zaten sizinle birlikte olayı yaşayan, tanık olan bir çok oyuncu da sizinle aynı fikirdedir şüphesiz.
Hassasiyetiniz için teşekkürler.
Forum kanalımızda küfür içerikli resim paylaşımı yasak olduğu için iletinizdeki resimler kaldırılmıştır. Stres atmak, keyif almak için girdiğimiz bir eğlence ortamında bu gibi olaylarla daha çok strese girmek tabii ki üzücü ve kimsenin istemeyeceği bir durum. Ancak bu davranışlarda bulunan oyuncuları oyun içerisinden Şikayet Et butonu ile bizlere bildirmeniz, oyuncu hakkında bir işlem yapılabilmesi için tek yöntemdir. Forum kanalından açılan konulara dayanarak ilgili kişi veya kişilere bir yaptırım uygulanamamakta ve küfür içerikli resim paylaşımı uygun olmadığı için de yayınlanmasına izin verilememektedir. Tabii konuyu açma sebebinizin herhangi bir ceza talebinde bulunmak olmadığını, sadece yaşadığınız bu durumun ciddiyetini anlatmak ve düşüncelerinizi diğer oyuncularla paylaşmak olduğunu anlıyorum. Zaten sizinle birlikte olayı yaşayan, tanık olan bir çok oyuncu da sizinle aynı fikirdedir şüphesiz.

LatveriA yazdı:Selam,
Sayın GM bu duyarlılığınza teşekkür ederim yanlız gerekenin yapılmaması aynı şahsin yine hakaret içeren yazımları insanların morelini bozmakla birlikte huzurunu kaçırmata. Ayrıca şahsın ALT+F4 çekmesi şikayetimizi bi hayli zorlamaktadır gerekin yapılmasını istiyorum.
Küfür ederek oyundan çıkan kullanıcıları, arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalıştığınızda sohbet penceresinde "Arkadaş/yasaklı listesine eklemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil." şeklinde sarı renkte bir yazı görürsünüz. Bu yazı belirdiği zaman ekran görüntüsü alarak İletişim/Destek Formu ile bildirim tipini Oyuncu Hata Kullanım olarak seçip, almış olduğunuz ekran görüntülerini formdaki ilgili alandan yükleyip, açıklama kısmına da şikayetinizi dile getirirseniz, gerekenin yapılacağı konusunda hiç şüphe duymayacağınıza dair sizi temin ederim.
Saygılarımla
Saygılarımla

Peki bu konuda beni aydınlattığınız için teşekkürler iyi çalışmalar gerekli şikayetler iletilmiştir. iyi çalışmalar
- Cbfxbadici
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ADALETTTTTTTT 
EnerjSportHoll
XxREVİTxX
MaRRaY
Eren Mnkl
XxREVİTxX
MaRRaY