BOYLE GAFFAR KESİMİ GORULMEMİŞTİR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
salih1236
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: yokki

Re: BOYLE GAFFAR KESİMİ GORULMEMİŞTİR

Mesaj gönderen salih1236 »

allah kabul etsin biz kesemedik bu sene
ikvmerdocu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ikvmerdocu »

O borsamıza ait olayların şifresidir kedikiz. Telrar söylüyorum , borsamıza ait.
Kullanıcı avatarı
Littleboy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Littleboy »

Tenbel Mahperi falan, ne diyorsun sen gardaş :shock:
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Lamazi yazdı:BİR GURBA GIRDİM TEMBEL ROSUN HATRINA TANKIN İŞİ VARDI HERAL YADA COKYORULMUS HELE BİRDE MAH BERİ VARDI DÜŞMAN BAŞİNA YARAPBBİM BİZMİ GAFARI KESTİK OMU BİZİ KESTİ VERDGİMİZ ÖRPARSI VE İKSİR PARASI BOYUMUZ GEC KES TİK AMA BİRDE BANA SORUN
Sayın başkanım yaptığım araştırmalar sonucunda yukarıdaki şifreyi kullanan Lamazi adlı şahsın bazı raporlarına ulaştım. Araştırmalarınıza ışık tutması açısından sizlerle paylaşacağım.Şahsın ikv yönetimi ile de sorunları olduğu düşünülüyor.

Başkanım siz ilk olarak şu zaman anlamışsınız şahsın ne olduğunu. Konua altında yorumunuz bulunuyor. Bu RUSİKO ile TEMBEL ROS arasında da bir bağlantı olabilir diye düşünüyorum.
viewtopic.php?f=46&t=123992&p=998755&hi ... 7i#p998755

Şans artırıcı konusunda çok çekmiş yönetimden ve kendisi bir şifreleme sistemi geliştirmiş.
viewtopic.php?f=46&t=124127&p=999558&hi ... 7i#p999485

Büyü Bozma (III) tılsımı kazanmış şifreleme sistemini uygulayarak. Kura çekme sisteminde öyle bir şifreleme yöntemi kullanmış ki yönetim bile çözememiş. Gerçi zaten yönetim oyunla ilgilenemediği için uğraşmamıştır bile. Bunları ayakta uyutmuştur. Bizi bile ayakta uyutmuş. ( mobilsorun , MuratABI , DuMaNisTT )
viewtopic.php?f=46&t=123808&p=997727&hi ... 7i#p997727

Kendi şifreleme sistemini test ettiği ilk zamanlarından bahsediyor. O zaman tecrübesi azmış. Daha toymuş anlayacağınız.
viewtopic.php?f=100&t=124622&p=1001935& ... i#p1001935

Burada TİRAN adlı bir şahıstan bahsediyor. Ayrıca konusuna kimse yorum yazmamış. Fıkrasına gülünmeyen adam gibi
viewtopic.php?f=46&t=124294&p=1000334&h ... i#p1000334

Bazı şifrelerini ise yazdığı bir türküdeki dörtlüğe kodlamış. Orada saklıyormuş.
viewtopic.php?f=100&t=124324&p=1000473& ... i#p1000473
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Aramızda gerçekten işsiz arkadaşlar var :D
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

mobilsorun yazdı:İşsizlik was here (viewtopic.php?f=46&t=122318&p=988901&hi ... re#p988901)
mobilsorun yazdı:Aramızda gerçekten işsiz arkadaşlar var :D
Senin laflarda hep beni buluyor heralde :)
Benim forumdaki ileti sayım 500 civarı seninki ise 1088.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

vahdet yazdı:
Lamazi yazdı:BİR GURBA GIRDİM TEMBEL ROSUN HATRINA TANKIN İŞİ VARDI HERAL YADA COKYORULMUS HELE BİRDE MAH BERİ VARDI DÜŞMAN BAŞİNA YARAPBBİM BİZMİ GAFARI KESTİK OMU BİZİ KESTİ VERDGİMİZ ÖRPARSI VE İKSİR PARASI BOYUMUZ GEC KES TİK AMA BİRDE BANA SORUN
Sayın başkanım yaptığım araştırmalar sonucunda yukarıdaki şifreyi kullanan Lamazi adlı şahsın bazı raporlarına ulaştım. Araştırmalarınıza ışık tutması açısından sizlerle paylaşacağım.Şahsın ikv yönetimi ile de sorunları olduğu düşünülüyor.

Başkanım siz ilk olarak şu zaman anlamışsınız şahsın ne olduğunu. Konua altında yorumunuz bulunuyor. Bu RUSİKO ile TEMBEL ROS arasında da bir bağlantı olabilir diye düşünüyorum.
viewtopic.php?f=46&t=123992&p=998755&hi ... 7i#p998755

Şans artırıcı konusunda çok çekmiş yönetimden ve kendisi bir şifreleme sistemi geliştirmiş.
viewtopic.php?f=46&t=124127&p=999558&hi ... 7i#p999485

Büyü Bozma (III) tılsımı kazanmış şifreleme sistemini uygulayarak. Kura çekme sisteminde öyle bir şifreleme yöntemi kullanmış ki yönetim bile çözememiş. Gerçi zaten yönetim oyunla ilgilenemediği için uğraşmamıştır bile. Bunları ayakta uyutmuştur. Bizi bile ayakta uyutmuş. ( mobilsorun , MuratABI , DuMaNisTT )
viewtopic.php?f=46&t=123808&p=997727&hi ... 7i#p997727

Kendi şifreleme sistemini test ettiği ilk zamanlarından bahsediyor. O zaman tecrübesi azmış. Daha toymuş anlayacağınız.
viewtopic.php?f=100&t=124622&p=1001935& ... i#p1001935

Burada TİRAN adlı bir şahıstan bahsediyor. Ayrıca konusuna kimse yorum yazmamış. Fıkrasına gülünmeyen adam gibi
viewtopic.php?f=46&t=124294&p=1000334&h ... i#p1000334

Bazı şifrelerini ise yazdığı bir türküdeki dörtlüğe kodlamış. Orada saklıyormuş.
viewtopic.php?f=100&t=124324&p=1000473& ... i#p1000473
+ VAhdet Kardeş Haklısın..

Bizim gibi Forum Kurtlarını Kandırmayı Başarabilen Birisini Fark Ettiğin İçin Çok Teşekkürler.. Bizim Karizmamızı Kurtardın :ugeek:
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Şahsın gizli görev amacı ile farklı bir nickname altında 24 Ekim 2014 tarihi saat 19 sularında sunucumuza sızdığını düşünüyorum.Aceleci ve şüphe çeken tavırlarıyla birlikte fısılda kanalından direkt hedefine yönelik bir soru sorup gözden kayboldu.Kayıtlara geçilmesini arz ederim.

Resim
Resim
ikvmerdocu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ikvmerdocu »

Araştırmalarımıza destek olduğunuz için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.Umuyorumki sizinde desteklerinizle kısa zamanda bu suikaste engel olacağız. Yaptığınız araştırmalar ödüllendirilecektir. Araştırmamıza dönelim , kişinin görüleceğini tahmin ettiğimiz yerlere jandarmalar yerleştirdik. ( Uçak , Meteor Bölgesi / Kurt mağarası , Yer altı / Kadim Hidra , Sivri Ada / Yalnız adam)Kişinin yalnız adam ile bir iş çevirdiği düşüncesi içindeyiz. Rıza baba ve ekibinin kişinin görüldüğü yere yakın olup yakalayacaklarını düşünüyoruz. Teşekkürler.
Esen Kalın,
IKV HABER
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

ikvmerdocu yazdı:Araştırmalarımıza destek olduğunuz için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.Umuyorumki sizinde desteklerinizle kısa zamanda bu suikaste engel olacağız. Yaptığınız araştırmalar ödüllendirilecektir. Araştırmamıza dönelim , kişinin görüleceğini tahmin ettiğimiz yerlere jandarmalar yerleştirdik. ( Uçak , Meteor Bölgesi / Kurt mağarası , Yer altı / Kadim Hidra , Sivri Ada / Yalnız adam)Kişinin yalnız adam ile bir iş çevirdiği düşüncesi içindeyiz. Rıza baba ve ekibinin kişinin görüldüğü yere yakın olup yakalayacaklarını düşünüyoruz. Teşekkürler.
Esen Kalın,
IKV HABER
Rıza baba ve ekibini göndermeyin bu sefer. Geçen sefer 327 sanığın hepsini de çatışmada öldürmüşlerdi. Bu sefer Galip derviş ve ekibini yollamanızı tavsiye ederim. Yine de siz bilirsiniz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön