Uzun süredir yoktum.
Çok yüklü miktarda akçe çekip, kondrit aracılığıyla m1 ile y2 satın almayı ve kıyamet ile trans üretmeyi düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla eskiden ticarette 200m limiti vardı m1 ve y2 alım-satımı büyük sorun oluyordu.
-Halen daha ticarette para limiti var mı? Şuan ki limit kaç? m1-y2 alım satımı sorun oluyor mu?
- Eminönünde full kıyamet asa ve full trans asa malzemeleri piyasası şuan ne kadar?
Uzun süredir yoktum. Ticarette halen para limiti var mı?
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Re: Uzun süredir yoktum. Ticarette halen para limiti var mı?
200m limiti devam ediyor.
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Peki ya full kıyamet ve full trans ne kadara satılıyor?XxxChesTeRxxX yazdı:200m limiti devam ediyor.
Son olarak, hesaba akçe yükleme limiti var mı? 700 tl yani 70.000 akçe gömmeyi düşünüyorum. Aynı gün içinde aynı hesaba 70.000 akçe yükleyebilir miyim?
- Gorkemlord
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karanlık Taraf
Öncelikle Merhabalar , Sorularına cevap vereyimTeknikEleman yazdı:Uzun süredir yoktum.
Çok yüklü miktarda akçe çekip, kondrit aracılığıyla m1 ile y2 satın almayı ve kıyamet ile trans üretmeyi düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla eskiden ticarette 200m limiti vardı m1 ve y2 alım-satımı büyük sorun oluyordu.
-Halen daha ticarette para limiti var mı? Şuan ki limit kaç? m1-y2 alım satımı sorun oluyor mu?
- Eminönünde full kıyamet asa ve full trans asa malzemeleri piyasası şuan ne kadar?
200m limiti halen devam etmekte
- Hesabında en fazla 12.500 Akçe bulunabilir.TeknikEleman yazdı:Peki ya full kıyamet ve full trans ne kadara satılıyor?XxxChesTeRxxX yazdı:200m limiti devam ediyor.
Son olarak, hesaba akçe yükleme limiti var mı? 700 tl yani 70.000 akçe gömmeyi düşünüyorum. Aynı gün içinde aynı hesaba 70.000 akçe yükleyebilir miyim?
- Haftalık olarak hesabına en fazla 25.000 Akçe yükleyebilirsin.
İyi eylenceler
Kod: Tümünü seç
'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. ''