Totemlerinizi Bekliyorum.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: Totemlerinizi Bekliyorum.

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

EklentiPaketi yazdı:
DuMaNisTT yazdı:Poşetleri Toplamadan Önce Bacağından Kıl Çek Tek Mi Çift Mi Tahmin Et !!
Gözünü Şaşı Yap Dilini Isırırken Poşeti Öyle aç
Nefesini Tut Poşeti Aç

Tamamen Uydurmadır ... %95 Çözüme Ulaşılmıştır.. %5 inde Geçici Şaşılık ve Tüy Dökülmesi Görünmüştür.
Adam intihar yöntemi sormamış

Kullananlarda Memnuniyet Ve Mazoşistlik Görünmüştür Sebebini Araştırıyoruz..
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Benim durumumda senle aynı yaklaşık 2 sene önce tüm eşyalarımı topladım,2 sene önce hatta hesabıma silah yükseltme almıştım mevlana asa düşünce yükseltirim diye ve 2 sene boyunca ne kadar girdiysem düşmedi,bir süre sonra bende pes ettim :) Bazı eşyalar düşmeyince düşmüyor,eğer çok lazımsa git üret.
Resim
Resim
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

DuMaNisTT yazdı:Kullananlarda Memnuniyet Ve Mazoşistlik Görünmüştür Sebebini Araştırıyoruz..
Sobee yönetiminin gaddar eşya düşürme politakası, gençleri insanlık dışı yöntemlerle hak aramaya itiyor olmalı.
Hurafe Halife DuMaNa biat edin ..!
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

EklentiPaketi yazdı:
DuMaNisTT yazdı:Kullananlarda Memnuniyet Ve Mazoşistlik Görünmüştür Sebebini Araştırıyoruz..
Sobee yönetiminin gaddar eşya düşürme politakası, gençleri insanlık dışı yöntemlerle hak aramaya itiyor olmalı.
Hurafe Halife DuMaNa biat edin ..!
Töbe Töbe ... :ugeek:
ikvmerdocu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ikvmerdocu »

Poşeti açmadan önce kafayı bulup evde 6ters 6düz takla atıp başladığın konuma gel
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

berkan587 yazdı:Benim durumumda senle aynı yaklaşık 2 sene önce tüm eşyalarımı topladım,2 sene önce hatta hesabıma silah yükseltme almıştım mevlana asa düşünce yükseltirim diye ve 2 sene boyunca ne kadar girdiysem düşmedi,bir süre sonra bende pes ettim :) Bazı eşyalar düşmeyince düşmüyor,eğer çok lazımsa git üret.
Lanet olsun öyle berbat bir inadım var ki, üretmeyip düşürmek için hala direniyorum. Ben ki mevlana zırhım olmasına rağmen sırf fundi zırhı düşüremedim diye defalarca migrata giren insanım. Ama yok o asa düşecek.

Ayrıca totemleriniz çok güzel hepsini denicem özellikle kıl çekme totemi işimi görebilir. :D

Aslında mevlana asa benim içinbir eksik değil, hidroflorik asa benim için yeterli ama niye olmasın yani :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Yeni Totemlerimiz Geldii Sıcak Sıcakk Buyrun ...

Totem 1

- Dilini Burnuna Değdirirken Sol Elini Sağ Kulağınla Çekip Poşete Tıkla ( % 55 Şans Arttırıcı)
Totem 2
- Yumurta Topuklu Ayakkabıyla Bağdaş Kurarak Otur Ve Sağ Elinde Bir Tesbih Olsun Fareyi Solla Kullan Bölge Boyunca ( %75 Şans Arttırıcı)
Totem 3
- Gözünün Önüne Madeni Para Koy Poşete Tıkla ( % 42,5 Şans Arttırıcı)
Totem 4
- G.B Girdiğinde Honki Ponki Tongi Tong Adlı Sanat Eserinin Defalarca Dinle Bölgeden Çıkana Kadar (% 70 Şans Arttırıcı)
Totem 5
-1 Hafta Dişlerini Fırçalama Elini Yüzünü Dahi Yıkama Duş Filan Alma 7. Gün Güneşin Doğuşunu İzle Ve Oyuna Gir O Gün Girdiğin İlk Grup Bölgesinden Şah Eser Düşecektir ( % 90 Şans Arttırıcı)
Totem 6
- Kel Kör Kirpi Tekerlemesini Hızlıca Söyle " Bir tarlaya kemeken ekmişler. İki kürkü yırtık kel kör kirpi dadanmış. Biri erkek kürkü yırtık kel kör kirpi, öteki dişi kürkü yırtık kel kör kirpi. Kürkü yırtık erkek kel kör kirpinin yırtık kürkünü, kürkü yırtık dişi kel kör kirpinin yırtık kürküne, kürkü yırtık dişi kel kör kirpinin yırtık kürkünü, kürkü yırtık erkek kel kör kirpinin yırtık kürküne eklemişler." Ve En Sonunda Nefes Almadan Bir Bardak Su İç .. Ama Bunu G.B Lere Girmeden Önce 3 Girdikten Sonra En Az üst Üste 2 Kere Yapman Gerek (% 150 Şans Arttırıcı)

***Devamı Yakında .
***Coming Soon
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

al
Resim
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

DuMaNisTT yazdı:Yeni Totemlerimiz Geldii Sıcak Sıcakk Buyrun ...

Totem 1

- Dilini Burnuna Değdirirken Sol Elini Sağ Kulağınla Çekip Poşete Tıkla ( % 55 Şans Arttırıcı)
Totem 2
- Yumurta Topuklu Ayakkabıyla Bağdaş Kurarak Otur Ve Sağ Elinde Bir Tesbih Olsun Fareyi Solla Kullan Bölge Boyunca ( %75 Şans Arttırıcı)
Totem 3
Totem 4
- G.B Girdiğinde Honki Ponki Tongi Tong Adlı Sanat Eserinin Defalarca Dinle Bölgeden Çıkana Kadar (% 70 Şans Arttırıcı)
Totem 5
-1 Hafta Dişlerini Fırçalama Elini Yüzünü Dahi Yıkama Duş Filan Alma 7. Gün Güneşin Doğuşunu İzle Ve Oyuna Gir O Gün Girdiğin İlk Grup Bölgesinden Şah Eser Düşecektir ( % 90 Şans Arttırıcı)
Totem 6
- Kel Kör Kirpi Tekerlemesini Hızlıca Söyle " Bir tarlaya kemeken ekmişler. İki kürkü yırtık kel kör kirpi dadanmış. Biri erkek kürkü yırtık kel kör kirpi, öteki dişi kürkü yırtık kel kör kirpi. Kürkü yırtık erkek kel kör kirpinin yırtık kürkünü, kürkü yırtık dişi kel kör kirpinin yırtık kürküne, kürkü yırtık dişi kel kör kirpinin yırtık kürkünü, kürkü yırtık erkek kel kör kirpinin yırtık kürküne eklemişler." Ve En Sonunda Nefes Almadan Bir Bardak Su İç .. Ama Bunu G.B Lere Girmeden Önce 3 Girdikten Sonra En Az üst Üste 2 Kere Yapman Gerek (% 150 Şans Arttırıcı)

***Devamı Yakında .
***Coming Soon
Seni yılın totemisti ilan ediyorum :D Ancak ilk totemi ne kadar denediysemde olmuyor, ne burnuma dilimi değdirebildim ne de kulağımla elimi çekebildim :D
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

VBMaSTeR yazdı:
DuMaNisTT yazdı:Yeni Totemlerimiz Geldii Sıcak Sıcakk Buyrun ...

Totem 1

Totem 2
Totem 3
Totem 4
Totem 5
Totem 6

***Devamı Yakında .
***Coming Soon
Seni yılın totemisti ilan ediyorum :D Ancak ilk totemi ne kadar denediysemde olmuyor, ne burnuma dilimi değdirebildim ne de kulağımla elimi çekebildim :D
Diğer totemlerimizi deneyin . Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsanız kurumumuz sorumlu değildir. Memnuniyetsizliklerinizi belirttiğinzden dolayı teşekkür ederiz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön