Sos Loncası ve ekıbı
Sos Loncası ve ekıbı
kuklacı sunucusunda tılsımına ws atıcak arkadaslarımı beklıyorum.
- Xainnn
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Symbol Of Justice
Re: Sos Loncası ve ekıbı
ya barış az adam ol ya geç savaşçına atalım hadi ne oğlan ne dönek bişeysin sen ?
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
merhaba
kardeşim gazapsız ve kangalsız ofansif dövüşrek ws atan bir şifacıyım ben.Asitçiler ,zehir atan arkadaşlar gibi kaçarak ws etmeyi hiç sevmedım.Sen ister ofans defans şifacı büyücü ol farketmez.İsteidğin karakterle gel.Benım de şartım var elbet en az 50m para ve sağlam tanıdık kefil ile benım Yaşlıkurt wsadlı konumun altına ws tarıhı ve zamanını yaz ben o verdiğin saate orada olucam. :!:
kardeşim gazapsız ve kangalsız ofansif dövüşrek ws atan bir şifacıyım ben.Asitçiler ,zehir atan arkadaşlar gibi kaçarak ws etmeyi hiç sevmedım.Sen ister ofans defans şifacı büyücü ol farketmez.İsteidğin karakterle gel.Benım de şartım var elbet en az 50m para ve sağlam tanıdık kefil ile benım Yaşlıkurt wsadlı konumun altına ws tarıhı ve zamanını yaz ben o verdiğin saate orada olucam. :!:
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Yaşlıkurt hala oyundamısın be abi hala buralardasınYaslikurt yazdı:merhaba
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Ben kingest bakbrkcm2 yazdı:Yaşlıkurt hala oyundamısın be abi hala buralardasınYaslikurt yazdı:merhaba
kardeşim gazapsız ve kangalsız ofansif dövüşrek ws atan bir şifacıyım ben.Asitçiler ,zehir atan arkadaşlar gibi kaçarak ws etmeyi hiç sevmedım.Sen ister ofans defans şifacı büyücü ol farketmez.İsteidğin karakterle gel.Benım de şartım var elbet en az 50m para ve sağlam tanıdık kefil ile benım Yaşlıkurt wsadlı konumun altına ws tarıhı ve zamanını yaz ben o verdiğin saate orada olucam. :!:bilmem hatırlarmısın Powerxtürk ben
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV