II.Kıyamet Günlükleri Etkinliği Kazananları!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
LatveriA
Dev Ana'nın Gözdesi
Dev Ana'nın Gözdesi

II.Kıyamet Günlükleri Etkinliği Kazananları!

Mesaj gönderen LatveriA »

Resim
Resim

7 Eylül'den bu yana devam eden II. Kıyamet Günlükleri etkinliği sona erdi! Etkinlik süresince yazılan günlüklerin, Jüri ekibi tarafından değerlendirilmesi neticesinde kazanan neferimiz belli oldu. Kazanan sadece birinciyle sınırlı kalmayıp, kalemini konuşturan 3 neferimiz de mansiyon ödülü hak kazandı! Gösterdikleri emeklerden dolayı tüm oyuncularımızı kutlarız.

Yarışma Birincisi
İzamlllysufzzz'un Günlügü | Teşkilat

Ödülü (Biri seçilmelidir)
> Şaheser Eşya (Silah dahil)
> Takı Seti (Sınıfına göre)

Mansiyon Kazananlar
IxDarkEaGLExI'nin Günlüğü | Tılsım
Efsunkarxmemet'in Günlüğü | Beyazköşk
kefeştetayyuş'un Günlüğü | Tılsım

Ödülü
> Silah Yükseltme ürünü

• Yarışma birincisi istediği ödülü, sunucu ve karakter adını forumdan özel mesaj ile bildirmelidir.
    [*]Mansiyon ödülü kazanan neferlerin ödülleri direk olarak hesaplarına yüklenecektir.[/size]
    [/color]
Resim
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: II.Kıyamet Günlükleri Etkinliği Kazananları!

Mesaj gönderen mobilsorun »

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Güle güle kullanın ödüllerinizi =)
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Eviren »

Kıyametin getirdiklerine karşı verilen savaşta, her gün bir adım daha ileriye gidilebilmesi adına, geleceğe miras bırakılmış tek bir cümlenin bile ne kadar büyük değer taşıdığı konusunda hiç şüphemiz yok.
Ödül kazanan, kazanamayan herkesi tebrik ederim.

İyi oyunlar.
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

Tebrik ederim arkadaşlar.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Kazanan arkadaslari tebrik ederim. Hediyeleri gule gule kullanin.
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Selamun aleyküm;

Birinci olarak gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşın seçilmesi beni çok ama çok mutlu etti. Umarım bir daha karakterinin şifresini kimseyle paylaşmazsın ve çok daha güzel ödüller kazanırsın ileride. Senin adına çok sevindim, tebrik ederim. Naçizane bizlere de mansiyon ödülünü layık gören etkinlik ekibine de şahsım adına teşekkür ederim. Sevgilerimle. :)
Resim
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen yusufmumcu61 »

Çok şüküür çok mutlu oldum suan hepinize çok çok teşekkr ediyorum :) Günlügüme güzel güzel yorum atanlara , bakanlara , okuyanlara , oyuna zevk katanlara , heepinize kucak dolusu selamlar sevgiler yolluyorum :)

Ödülümü yine günlügü yazdıgım hesaba teskillatta İzamlllysufzzz a verilmesini istiyorum ( dogru mu yazdım :))

Birde saheser esya derken ben kelime anlamı olarak üstün nicelikli , mükemmel esya olarak anladıgımı söylesem tılsım alabilme ihtimalim nedir ? Eger yoksa saka olarak espri olarak algılayabilirsiniz :)

Ya da kıyamet set ( silah dahil ) alma ihtimalim nedir :)Çok teşekkür ederim simdiden ama set olarak verirseniz güzel olur ama orda yazan açıktır akıllılık etme diyorsanız canınız sağolsun :) sadece kıyamet asa da alabilirim :) Selametle ...)
Kullanıcı avatarı
Ttaymmm
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: R U S

Mesaj gönderen Ttaymmm »

Yusuf kardeşim can-ı gönülden kutlarım gönlümde sen vardın gerçekten çok mutlu oldum güzel günlerde kullan. :)
Kullanıcı avatarı
Ttaymmm
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: R U S

Mesaj gönderen Ttaymmm »

yusufmumcu61 yazdı:Çok şüküür çok mutlu oldum suan hepinize çok çok teşekkr ediyorum :) Günlügüme güzel güzel yorum atanlara , bakanlara , okuyanlara , oyuna zevk katanlara , heepinize kucak dolusu selamlar sevgiler yolluyorum :)

Ödülümü yine günlügü yazdıgım hesaba teskillatta İzamlllysufzzz a verilmesini istiyorum ( dogru mu yazdım :))

Birde saheser esya derken ben kelime anlamı olarak üstün nicelikli , mükemmel esya olarak anladıgımı söylesem tılsım alabilme ihtimalim nedir ? Eger yoksa saka olarak espri olarak algılayabilirsiniz :)

Ya da kıyamet set ( silah dahil ) alma ihtimalim nedir :)Çok teşekkür ederim simdiden ama set olarak verirseniz güzel olur ama orda yazan açıktır akıllılık etme diyorsanız canınız sağolsun :) sadece kıyamet asa da alabilirim :) Selametle ...)
Bu arada soruna yanıt vereyim. Olay çok basit. Sen oradan örnek olarak istersen Takı seti yani alternator yüzük ve kolye gibi bu takı setini seçebiliyorsun. Diğer bir seçenek ise örnek olarak Kıyamet full setini de seçebiliyorsun.(Pantolon,zırh,ceket,ayakkabı,eldiven, KIYAMET ASA) -Tabi bu sadece kıyamet set değildir. Transformatör, Sıfır kelvin veya Cehennem set de seçebiliyorsun. Yani anlayacağın ya takı setini ya da silah dahil seçtiğin bir çemberlitaş iteminin setini alabiliyorsun.

Belki sadece silah veya ceket gibi bir şaheser eşya da seçiyor olabilirsin yanıltmak istemem.Takdir senin. Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan. :)
LatveriA
Dev Ana'nın Gözdesi
Dev Ana'nın Gözdesi

Mesaj gönderen LatveriA »

Ttaymmm yazdı:Bu arada soruna yanıt vereyim. Olay çok basit. Sen oradan örnek olarak istersen Takı seti yani alternator yüzük ve kolye gibi bu takı setini seçebiliyorsun. Diğer bir seçenek ise örnek Kıyamet full setini de (Pantolon,zırh,ceket,ayakkabı,eldiven, KIYAMET ASA) seçebiliyorsun. Yani anlayacağın ya takı setini yada kıyamet full setini alabiliyorsun.

Belki sadece silah veya ceket gibi bir şaheser eşya da seçiyor olabilirsin yanıltmak istemem.Takdir senin. Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan. :)
Alternatif ödüllerden biri olan Şaheser eşya sadece 1 eşyayı kapsamaktadır. Silah, ceket, eldiven, pantolon, ayakkabı veya zırhtan biri seçilmelidir. Bir efsunun tüm eşyaları olsaydı zaten "Şaheser Eşya Seti" şeklinde açık olarak belirtirdik. :) Genelde eşya kapsamında silahlar, asalar ayrı tutulduğu için ek olarak parantez içerisinde (Silah dahil) şeklinde bir ibarede bulunduk.

Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Resim

“Eski Duyurular” sayfasına dön