İşte Rezillik..!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Komplocu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: İşte Rezillik..!

Mesaj gönderen Komplocu »

bende katılıyorum özellikle Kurtlarxfakoe terbiyeli değil hiç oyun adabı yok Kurtlarxfakoede
Κ◊мǷĻ◊¢µ -- нуѕℓση -- ѕтαвχşιƒα¢ι -- Ʈılsıɱ-- LoDoS --> îƨтɒиʚυl ʞıγɒмɘт vɒʞтı
Kullanıcı avatarı
infazxfatih
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen infazxfatih »

Mertkan yazdı:Ayrıca Börteçine Loncasında Şahsiyetçilik Değil Teşkilatçılık Esastır. Birimize Dokunan Yanlış yapan Hepimize Yapmış demektir...

İlteri ; Konuyu Açtığım Zamanda Demiştim. Sivri Adada Toplantı Yapılırken Bize Dalan Ve Savaş Çıkaran Tüm Herkez Benim Düşmanımdır.Sizin Loncadan da En Az 5Kişi Savaşmadığımız Halde Oradaydı.Bu Konuda Kastettiğim Şey Bu.Ama Yenisahralı ve kurtreis ile bu konuyu hallettk.Ben Üyelerimede Gerekli Açıklamayı Yaptım Zaten.Bu Konunun Fazla Uzatılmasını İstemiyorum.
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster

.......... Resim..........

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

KOnuyu uzatmıyorum Fatih Loncmla ilgili bir sıkıntın olursa Bana Gel Forma girip de Reklam yapma yeter Biz infazların her yaptığını forma taşısak burda yer kalmaz kardeş Kolay gelsin...
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

infazxfatih yazdı:
Mertkan yazdı:Ayrıca Börteçine Loncasında Şahsiyetçilik Değil Teşkilatçılık Esastır. Birimize Dokunan Yanlış yapan Hepimize Yapmış demektir...

İlteri ; Konuyu Açtığım Zamanda Demiştim. Sivri Adada Toplantı Yapılırken Bize Dalan Ve Savaş Çıkaran Tüm Herkez Benim Düşmanımdır.Sizin Loncadan da En Az 5Kişi Savaşmadığımız Halde Oradaydı.Bu Konuda Kastettiğim Şey Bu.Ama Yenisahralı ve kurtreis ile bu konuyu hallettk.Ben Üyelerimede Gerekli Açıklamayı Yaptım Zaten.Bu Konunun Fazla Uzatılmasını İstemiyorum.

son bişi dicem diyozun toplantıdaki iken bastık ama siz bize karıştınız biz dupduurken basmadıkk
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]

“Genel Sohbet” sayfasına dön