Öncelikle selamlar Ben bu oyunu 5 ve arkadaşlarımda 7 senedir oynuyor senedir oynuyoruz ve bu oyunu ilk defa bu kadar çaresiz görüyoruz 2 3 yıldır yeni eklendi gelmiyor neyi ve neden beklediğinizi bir türlü anlamadım bu kadar mı yetersız ekıpiniz artık yenı bır eklendı gelme zamanı degılmı sürekli milleti sancak savaşı yok klan savaşı ile kandırırıyorsunuz artık yeni eklendi gelme zamanı millet oyundan soğudu iyice bir sürü oyuncusunu kaybetti sırf bu yüzden bununla ilgili bir açıklama yapılmasını istiyoruz .
TEŞKİLATsize=150]Şehitler Ölmez..[/size]
deLiyüRekK*
Ahmet Kaya'nın dediği gibi; Yaşayanlar bir gün ölür elbette, Ağlayanlar bir gün güler elbette, Kısa çöpte uzun çöpten hakkını alır elbette..
Eklenti gelmesin yaa.. Simdi ustumuzu fulledik. Tilsimlari urettik. Yatis pozisyonundayiz. Yeni eklenti gelirse . Yok level atla yok boss kes . Yok item dusur. Ugras babam ugras . Suan keyfimiz yerinde .
Yeni bolge gelirse de yapacak bisey yok. Gene oynariz ikv 'yi. Kurtun donecegi yer yine kurkcu dukkani
vahdet yazdı:Eklenti gelmesin yaa.. Simdi ustumuzu fulledik. Tilsimlari urettik. Yatis pozisyonundayiz. Yeni eklenti gelirse . Yok level atla yok boss kes . Yok item dusur. Ugras babam ugras . Suan keyfimiz yerinde .
Yeni bolge gelirse de yapacak bisey yok. Gene oynariz ikv 'yi. Kurtun donecegi yer yine kurkcu dukkani
vahdet yazdı:Eklenti gelmesin yaa.. Simdi ustumuzu fulledik. Tilsimlari urettik. Yatis pozisyonundayiz. Yeni eklenti gelirse . Yok level atla yok boss kes . Yok item dusur. Ugras babam ugras . Suan keyfimiz yerinde .
Tilki değil miydi la o ?
Valla hatirlayamadim ne oldugunu. Kurt yazdim.
Birisi canis lupus
digeri vulpes vulpes
Gözüme Çarptıda Biz neymişizde Bizi forum imzan Yapmıssın böyle hayırdır hiç yenilmez yenilemez bi ekibimi yendiniz şerruh kurt'a sormuşlar boynun niye kalın Diye kafamın kalın olmasından iyidir Demiş Hatırlatıyım dedim
Ahmet Kaya'nın dediği gibi; Yaşayanlar bir gün ölür elbette, Ağlayanlar bir gün güler elbette, Kısa çöpte uzun çöpten hakkını alır elbette..
xDELIYUREKx yazdı:Gözüme Çarptıda Biz neymişizde Bizi forum imzan Yapmıssın böyle hayırdır hiç yenilmez yenilemez bi ekibimi yendiniz şerruh kurt'a sormuşlar boynun niye kalın Diye kafamın kalın olmasından iyidir Demiş Hatırlatıyım dedim
Kendini tatmin ediyor herhalde bu konuya örnek bendede var da buraya yazarsam mişyon complit olabilir
xDELIYUREKx yazdı:Gözüme Çarptıda Biz neymişizde Bizi forum imzan Yapmıssın böyle hayırdır hiç yenilmez yenilemez bi ekibimi yendiniz şerruh kurt'a sormuşlar boynun niye kalın Diye kafamın kalın olmasından iyidir Demiş Hatırlatıyım dedim
Oyun sosyal bir yapıda ekip oyunu olduğunu düşünürsek yeni etkinlik geldiği zaman başa çıkabilecek miyiz? Yoksa en son gelen eklenti paketinde olduğu gibi aylarca forumda burası çok zor saçma diye isyan mı ederiz Yeni yerlere ulaşma çabasının tadını hepimiz çok özledik ancak, kendimizin olduğu gibi loncadaşlarımızı da güçlendirdik mi?
xDELIYUREKx yazdı:Öncelikle selamlar Ben bu oyunu 5 ve arkadaşlarımda 7 senedir oynuyor senedir oynuyoruz ve bu oyunu ilk defa bu kadar çaresiz görüyoruz 2 3 yıldır yeni eklendi gelmiyor neyi ve neden beklediğinizi bir türlü anlamadım bu kadar mı yetersız ekıpiniz artık yenı bır eklendı gelme zamanı degılmı sürekli milleti sancak savaşı yok klan savaşı ile kandırırıyorsunuz artık yeni eklendi gelme zamanı millet oyundan soğudu iyice bir sürü oyuncusunu kaybetti sırf bu yüzden bununla ilgili bir açıklama yapılmasını istiyoruz .