Merhaba,
Geçtiğimiz lonca savaşlarını kazanan loncalar ile düello gerçekleşecek fakat ödülleri hala alabilmiş değiliz bu yüzden bu haftasonu yapılması planlanan etkinliğin ödülleri verene kadar ertlenmesini talep ediyoruz.
Kuklacı Life And Death
Düello Etkinliği HK
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: Düello Etkinliği HK
Kesinlikle katılıyorum. Tılsımları çarşambadan sonra verecekler denildiği için sattım tılsımımı, düelloya eksik tılsım ile katılmak istemiyorum. Tılsımlar verilene kadar ertelenmesi çok güzel olur sonuçta eksik ekiple savaşmak istemezler Kıyamet Takımı 
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
High Ego DetectedSeRRuh yazdı:Kesinlikle katılıyorum. Tılsımları çarşambadan sonra verecekler denildiği için sattım tılsımımı, düelloya eksik tılsım ile katılmak istemiyorum. Tılsımlar verilene kadar ertelenmesi çok güzel olur sonuçta eksik ekiple savaşmak istemezler Kıyamet Takımı
Selam arkadaşlar,
Yaşanan teknik aksaklık sebebiyle, ödül yüklemelerinde oluşan zaman aşımı ve mağduriyetinizden dolayı özür diliyoruz.
Turnuvada şampiyon olan takımların genel isteği üzerine, düello etkinliğimiz,18/19 ekim tarihine ertelenmiştir.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
Yaşanan teknik aksaklık sebebiyle, ödül yüklemelerinde oluşan zaman aşımı ve mağduriyetinizden dolayı özür diliyoruz.
Turnuvada şampiyon olan takımların genel isteği üzerine, düello etkinliğimiz,18/19 ekim tarihine ertelenmiştir.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.