II. Kıyamet Günlükleri Etkinliği Başlıyor!
Re: II. Kıyamet Günlükleri Etkinliği Başlıyor!
Bu Yeni Bölge için Görev amaçlı olabilirmi acaba günlük leri alıntı yapıp oyun iiçerisinde göreve çevirme ihtimalini Bi düşünün derim ....
Kıyamet Günlükleri Etkinliği varken Bir GM nin günlüklere yazı yazmasını etik bulmuyorum ya herkese tek tek başarılar dilersin yada kimseye yazmazsın.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
Günlük yazmaya yeni başlamış hemen hemen her oyuncunun günlüğüne yorum yazmaya çalışıyoruz ki, günlüklerinin sadece 1-2 kişi tarafından takip edilmediğini anlamaları için. Kaldı ki bunda da etik olmayan bir durum yoktur. Günlüklere yapılan yorumların, etkinlik gidişatında herhangi bir eksisi, artısı olmadığını belirtmek isterim. İlaveten, etkinlik sonrasında değerlendirilecek olan günlükler birden fazla kişi tarafından incelenecektir.MuratABI yazdı:Kıyamet Günlükleri Etkinliği varken Bir GM nin günlüklere yazı yazmasını etik bulmuyorum ya herkese tek tek başarılar dilersin yada kimseye yazmazsın.
Bol şans.

- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Bu sefer katimiyorum Symbian

Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Ödül için günlük tutan bizden değildir !Heaven1925 yazdı:Bu sefer katimiyorum Symbian![]()
![]()
![]()
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
Yaz yaz bitmez.Kendimi yormaya deymez

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
-
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Etkinlik ne zaman bitecek. 25 gun oldu. İlk etkinlik1 hafta surmustu.
Daha vakit var. (:vahdet yazdı:Etkinlik ne zaman bitecek. 25 gun oldu. İlk etkinlik1 hafta surmustu.

-
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Birinci benim zaten bosuna uzatmaya gerek yok.LatveriA yazdı:Daha vakit var. (:vahdet yazdı:Etkinlik ne zaman bitecek. 25 gun oldu. İlk etkinlik1 hafta surmustu.
Etkinliğimiz sona erdi! Etkinlik süresince yazılan günlüklerin değerlendirilmesinin ardından sonuçlar forum ve Facebook sayfamızdan sizlere duyurulacaktır.
Katılım gösteren tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz. Takipte kalın!
Katılım gösteren tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz. Takipte kalın!