Merhabalar,
Ben Kuklacı sunucusunda eskiyen bir isim olan aynı zamanda karakter serisi olan puniSheR karakterlerinin yaratıcısı ve kullanıcısıyım.Şu sıralar (hatta uzun bir süredir) kuklacı sunucusu pek aktif değil ne yazık ki.Ben de kuklacıdaki karakterlerimi aktarmaya kıyamadığımdan Eminönü sunucusunda yeni bir karakter açmayı düşündüm ve açtım.Fakat ne süreyle girer kasarım bilmiyorum.Oyun fazlasıyla sıkmış haldeyken zaman zaman girip kasıyorum.Konuyu açmamdaki amacı merak ediyor olabilirsiniz tabi ki haklı olarak.Sorularım olacaktı sizlere , Eminönü sunucusunun aktif olduğu yönünde kulaktan dolma bilgiye sahibim.Bu doğru mudur?Aktif midir? Bölge atan kaliteli oyuncular var mıdır?Madenle falan uğraşan birisi olmadığımdan maden üretim piyasasını sormayacağım sizlere.Klanlar dengede midir mesela? Sunucuda durum nasıldır nedir bunu öğrenmek istiyorum.
Teşekkür Ederim
Saygılarla
Eminönündeki karakter adıyla... Xpunish
kuklacı . puniSheR
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
kuklacı . puniSheR
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Re: kuklacı . puniSheR
Kuklacı sunucusunun ARZ 'ları nasıl kalabalık ve LODOS 'ları nasıl az ise, Eminönü sunucusunda durum tam tersidir. ARZ klanı az ama öz oyunculardan oluşur, lodos klanında ise 7/24 istediğin her bölgeye adam bulabilir ve grup kurabilirsin. Hırsız yoğunluğu fazla olan bu sunucu içerisinde dikkat etmezsen çok kısa bir sürede büyük kayıplar yaşayabilirsin.
İyi arkadaşlar bulman dileği ile, hoşgeldin.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Hoşgeldin diyelim madem
Çapulcular arz klanında orayı tercih et
hırsızlar konusunda çakma çar açandan tut isim değiştirme ile benzer nick açana kadar her türlü pislik var. nicklerini merak ediyorsan kısa sürede öğrenirsin
Çapulcular arz klanında orayı tercih et
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gods Ofthe Game
Eö sunucusunda DeaTHKneLL isimli karakter var arada sırada o çara giriyorum skype mesaj atıp kasarım seni Egecim seni
Çapulcular derken arz klanındaki hırsızlardan bahsetmiyordum, o arkadaş anlamıştır sanırım demek istediğimi. Hırsızların kim olduğunu bilmeyen yoktur arz klanında. Buradan isim vermek forum kurallarına aykırı oluyor. Baş harfi AKSAÇLI,ıSKCı,xSİYAHSANCAHx, AdrianaLİMA,xxxCİCİTEAMxxx vs.vs. üzerine alınacağın hiç bişey yok içini ferah tutdarkkniqht1 yazdı:Latte yazdı:Hoşgeldin diyelim madem
Çapulcular arz klanında orayı tercih ethırsızlar konusunda çakma çar açandan tut isim değiştirme ile benzer nick açana kadar her türlü pislik var. nicklerini merak ediyorsan kısa sürede öğrenirsin
Kimmiş bu arzlardaki bahsettiğin kişiler, çok merak ediyorum söylede bilelim. O kadar güzel söyledin ki her ARZ hırsızmış gibi hisettim.
DoNotDisturb yazdı:Kuklacı sunucusunun ARZ 'ları nasıl kalabalık ve LODOS 'ları nasıl az ise, Eminönü sunucusunda durum tam tersidir. ARZ klanı az ama öz oyunculardan oluşur, lodos klanında ise 7/24 istediğin her bölgeye adam bulabilir ve grup kurabilirsin. Hırsız yoğunluğu fazla olan bu sunucu içerisinde dikkat etmezsen çok kısa bir sürede büyük kayıplar yaşayabilirsin.
Adam biliyor
Vardık, varız, varolacağız.