kuklacı . puniSheR

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

kuklacı . puniSheR

Mesaj gönderen TRoyxpunisher »

Merhabalar,

Ben Kuklacı sunucusunda eskiyen bir isim olan aynı zamanda karakter serisi olan puniSheR karakterlerinin yaratıcısı ve kullanıcısıyım.Şu sıralar (hatta uzun bir süredir) kuklacı sunucusu pek aktif değil ne yazık ki.Ben de kuklacıdaki karakterlerimi aktarmaya kıyamadığımdan Eminönü sunucusunda yeni bir karakter açmayı düşündüm ve açtım.Fakat ne süreyle girer kasarım bilmiyorum.Oyun fazlasıyla sıkmış haldeyken zaman zaman girip kasıyorum.Konuyu açmamdaki amacı merak ediyor olabilirsiniz tabi ki haklı olarak.Sorularım olacaktı sizlere , Eminönü sunucusunun aktif olduğu yönünde kulaktan dolma bilgiye sahibim.Bu doğru mudur?Aktif midir? Bölge atan kaliteli oyuncular var mıdır?Madenle falan uğraşan birisi olmadığımdan maden üretim piyasasını sormayacağım sizlere.Klanlar dengede midir mesela? Sunucuda durum nasıldır nedir bunu öğrenmek istiyorum.

Teşekkür Ederim
Saygılarla

Eminönündeki karakter adıyla... Xpunish
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Resim
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Re: kuklacı . puniSheR

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Kuklacı sunucusunun ARZ 'ları nasıl kalabalık ve LODOS 'ları nasıl az ise, Eminönü sunucusunda durum tam tersidir. ARZ klanı az ama öz oyunculardan oluşur, lodos klanında ise 7/24 istediğin her bölgeye adam bulabilir ve grup kurabilirsin. Hırsız yoğunluğu fazla olan bu sunucu içerisinde dikkat etmezsen çok kısa bir sürede büyük kayıplar yaşayabilirsin.

İyi arkadaşlar bulman dileği ile, hoşgeldin.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Latte
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Latte »

Hoşgeldin diyelim madem
Çapulcular arz klanında orayı tercih et :) hırsızlar konusunda çakma çar açandan tut isim değiştirme ile benzer nick açana kadar her türlü pislik var. nicklerini merak ediyorsan kısa sürede öğrenirsin
Kullanıcı avatarı
citroenn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Gods Ofthe Game

Mesaj gönderen citroenn »

Eö sunucusunda DeaTHKneLL isimli karakter var arada sırada o çara giriyorum skype mesaj atıp kasarım seni Egecim seni
Resim

Resim
TEŞKİLAT SUNUCUSU BÜYÜCÜ VS'Sİ https://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Latte
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Latte »

darkkniqht1 yazdı:
Latte yazdı:Hoşgeldin diyelim madem
Çapulcular arz klanında orayı tercih et :) hırsızlar konusunda çakma çar açandan tut isim değiştirme ile benzer nick açana kadar her türlü pislik var. nicklerini merak ediyorsan kısa sürede öğrenirsin

Kimmiş bu arzlardaki bahsettiğin kişiler, çok merak ediyorum söylede bilelim. O kadar güzel söyledin ki her ARZ hırsızmış gibi hisettim.
Çapulcular derken arz klanındaki hırsızlardan bahsetmiyordum, o arkadaş anlamıştır sanırım demek istediğimi. Hırsızların kim olduğunu bilmeyen yoktur arz klanında. Buradan isim vermek forum kurallarına aykırı oluyor. Baş harfi AKSAÇLI,ıSKCı,xSİYAHSANCAHx, AdrianaLİMA,xxxCİCİTEAMxxx vs.vs. üzerine alınacağın hiç bişey yok içini ferah tut :)
reel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen reel »

DoNotDisturb yazdı:Kuklacı sunucusunun ARZ 'ları nasıl kalabalık ve LODOS 'ları nasıl az ise, Eminönü sunucusunda durum tam tersidir. ARZ klanı az ama öz oyunculardan oluşur, lodos klanında ise 7/24 istediğin her bölgeye adam bulabilir ve grup kurabilirsin. Hırsız yoğunluğu fazla olan bu sunucu içerisinde dikkat etmezsen çok kısa bir sürede büyük kayıplar yaşayabilirsin.

İyi arkadaşlar bulman dileği ile, hoşgeldin.

Adam biliyor :-)
Vardık, varız, varolacağız.

“Genel Sohbet” sayfasına dön