Uçanxdana
Uçanxdana
Ben böyle bir şey görmedim kime sorsam arkadaşımızdan şikayetçi . Alixyılmaz adlı bi oyuncuyla kavga ediyorlardı sürekli hırsız diyordu kanıt istiyordu yoktu.Daha sonra uçanxdana'ya bu tür davranışlarda bulunma altı üstü oyun dediğim de sürekli karakter değiştirip küfür edip o çar benimdi çaldı sonra y2 mi aldı m1 imi aldı oyunda beni tanıyan tanıyor.Belki erkek arkadaşlar bundan rahatsızlık duymaz karşılık verir geçer ama bi kıza küfür edilmesi gerçekten kaldırılamaz ve artık bi şeylerin yapılmasını istiyorum lütfen.
Dilansare
Re: Uçanxdana
Saree yazdı:Ben böyle bir şey görmedim kime sorsam arkadaşımızdan şikayetçi . Alixyılmaz adlı bi oyuncuyla kavga ediyorlardı sürekli hırsız diyordu kanıt istiyordu yoktu.Daha sonra uçanxdana'ya bu tür davranışlarda bulunma altı üstü oyun dediğim de sürekli karakter değiştirip küfür edip o çar benimdi çaldı sonra y2 mi aldı m1 imi aldı oyunda beni tanıyan tanıyor.Belki erkek arkadaşlar bundan rahatsızlık duymaz karşılık verir geçer ama bi kıza küfür edilmesi gerçekten kaldırılamaz ve artık bi şeylerin yapılmasını istiyorum lütfen.
Kım O Ucanxdana mı küfür etti ?
Bana Sölesene
Ben uçanxdana cocugu yüzünden oyuna ara verdim sırf bu tür cocuklar yüzünden işden gelip 2 saat takılıcaz diye keyfimizi kacırıcaksa ve bu yönetim bişey demicekse ben bu oyunu burada bırakırım ama tabi yerime karaktere girenler mevcut ( Mehmet)
QFLU
xQFLUx
KoMiNisTKaRGa
''Kimi yanında istiyorsan,önce içinde bulacaksın.'
xQFLUx
KoMiNisTKaRGa
''Kimi yanında istiyorsan,önce içinde bulacaksın.'
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Hangover
Mehmet'in bu konuda açtığı yazıya yorumda yapmış uçanxdana denilen şahsiyet.Dışardan bakan biri der ki bu mu lan o kadar şeyi yapan nasıl karakteri bozuk bir insan oyunda kısaltmalar iftiralar konular foruma düşünce efendi olmalar,oyun uyumasın bir şeyler geliştirsin şahsen banada hırsız dedi iki üç kere ismini öğrenseydim aldırırdım evinden.Bunun gibi kaç kişi var kanıt yok bir şey yok kesilince veya bir şey istediğinde yok desen klandan ağlayan.Onlara uyarım benim ve dostlarımdan uzak durmaları ikv çare bulana kadar yoksa hepinizi süründürürüm zamanında da yaptık.Yönetim şunuda yazmasın yasaklayın diye,çözüm bulun.Eskiden oyun içi yöneticiler vardı ısrarla geri istedik oyunu bu hale getirdiniz bırakan bırakana.