Bir sorum Olacak
Re: Bir sorum Olacak
Tüh.Neyse, eğer oyunu umut verici bulursam çoğu betadan gelme oyuncuları da döndürmeye çalışırım Beyaz köşkte toplaniriz oyunun bi tadı olur.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Valla oyun bana gore zevkli. Ama ben cok oynadim bayagi grup bolgesi attim. 2500 civari madalya oldu. Biraz ara vericem tekrar ozleyince donwrim. Arada 1saat takilir sonra cikarim.
Hocam valla forumda gordugume göre sende bu oyunun eskilerindensin ve seviyosun bu oyunu, ortamı, zevkinı felan. En azından benim öyle ve bu ıkv'nin ayakta kalmasını isterim.Ha bu nasıl olur? Yönetim ki bence halen saglamlar, büyük etkinlikler düzenler.Eğlenceli şeyler yaparlar.Bu savaşçı büyücü arasında ki farkı dengelerse savaşçı da ct ye alınırsa oyun bi tık daha güzelleşir.Yani madem sunucular boş ben beyazköşke davet ederim herkesi.Yönetim sunucu birleşim olmayacağını belirtti.O zaman bizde duz yoldan birleselim.Demem o ki; Oyunu daha kalabaliklastiralim.Cunku yardim ettigini gördüğüm tek adamsın forumda. Beyazkoskten sonra en kalabalık bildiğin sunucu hangisi bu arada?

Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
- Meteor Kaşifi
Beyazköşk harici diğer sunucuşarı bilmiyorum. Ayrıca ct'ye savascı alınıyor. Savascı ve sıfa olmadan ct'ye gırılmez zaten. KEnan ve junona savascısız gıdılıyor. Ct'ye savascı(tank) lazım.
Savaşçı karakterde ışık zırhı da yok tank zırhı da yok.Ct de ki ne tür eşyalar receteli bi bilgin var mi?

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Selamun aleyküm;Sparineus yazdı:Savaşçı karakterde ışık zırhı da yok tank zırhı da yok.Ct de ki ne tür eşyalar receteli bi bilgin var mi?
İstemeden kulak misafiri oldum, aşağıdaki konu işine yarayacaktır. Reçetedeki madenlerin piyasa değerleri için sunucundaki oyunculardan bilgi alabileceğini zannediyorum. Sevgilerimle.
Çemberlitaş Şaheserlerinin Reçete Detayları: viewtopic.php?f=47&t=65404

Teşekkür ederim kardeş yardımcı oldun baya.BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm;Sparineus yazdı:Savaşçı karakterde ışık zırhı da yok tank zırhı da yok.Ct de ki ne tür eşyalar receteli bi bilgin var mi?
İstemeden kulak misafiri oldum, aşağıdaki konu işine yarayacaktır. Reçetedeki madenlerin piyasa değerleri için sunucundaki oyunculardan bilgi alabileceğini zannediyorum. Sevgilerimle.
Çemberlitaş Şaheserlerinin Reçete Detayları: viewtopic.php?f=47&t=65404

Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
- Meteor Kaşifi
Çemberlitaş'a ""Tank"" (ayrıntılı-renkli anlatım)
Tank kullanmak istiyorsan zirhin 75/75olmali. Ayrica biz elektrik direnclerini 1000 yapman lazim. Konuyu inceleyebilirsin. Zirhini 75yapmak icin 2 tane evocati item lazim . Kenana gir ve evo yuzuk ve kolyeyi dusur. Junondan da evokati zirh dusuyor.junondanda sansini deneyebilirsin. Fakat zirh 75 olmasi icin 2 parca evo yeter. İster zirh + kolye,,isyer zirh+yuzuk,,,ister kolye+yuzuk ikilisini tak.. 2parca6etdrli. Ardindan 4parca farabi shen ya da farabi karakurk item giymen lazim ustune 1de elememt gozluk takman lazim.bunlari yaparsan 1000 olursun.gerisi grp aramak olucak. Dur birde ayi alman lazim o da 2000 akce. Sonra ct onune git grp ara yahminimce grplara almiyacaklar cunku tecruben yok.sana ezik muamelesi yapcaklar. Ama sen yilmicaksin yikilmicaksin ve grp aramaya kendini kabul etmeye devam ediceksin.pes etmek yok. Linki incele tank kullanimini ve item dizmeyi anlattim.4 parca itemi giydikten ve gozlugu taktiktan sonra geriye kalan 240puani buz elekreik 300placak sekilde dagit. Sidacinin direnci ve iksir ile birlikte 700+300=1000 olucaksin.
Bu yazdigim gaffar yetenekleri ilk x gorevini yapman lazim ama
Tank kullanmak istiyorsan zirhin 75/75olmali. Ayrica biz elektrik direnclerini 1000 yapman lazim. Konuyu inceleyebilirsin. Zirhini 75yapmak icin 2 tane evocati item lazim . Kenana gir ve evo yuzuk ve kolyeyi dusur. Junondan da evokati zirh dusuyor.junondanda sansini deneyebilirsin. Fakat zirh 75 olmasi icin 2 parca evo yeter. İster zirh + kolye,,isyer zirh+yuzuk,,,ister kolye+yuzuk ikilisini tak.. 2parca6etdrli. Ardindan 4parca farabi shen ya da farabi karakurk item giymen lazim ustune 1de elememt gozluk takman lazim.bunlari yaparsan 1000 olursun.gerisi grp aramak olucak. Dur birde ayi alman lazim o da 2000 akce. Sonra ct onune git grp ara yahminimce grplara almiyacaklar cunku tecruben yok.sana ezik muamelesi yapcaklar. Ama sen yilmicaksin yikilmicaksin ve grp aramaya kendini kabul etmeye devam ediceksin.pes etmek yok. Linki incele tank kullanimini ve item dizmeyi anlattim.4 parca itemi giydikten ve gozlugu taktiktan sonra geriye kalan 240puani buz elekreik 300placak sekilde dagit. Sidacinin direnci ve iksir ile birlikte 700+300=1000 olucaksin.
Bu yazdigim gaffar yetenekleri ilk x gorevini yapman lazim ama
-
- Meteor Kaşifi
x icin fazla biseye gerek yok Zirhin 75olsun yeter. Birde 240bos puani atese vermen gerekir.
İksir olarak ise aramit vahsi iksir kullanilacak. Gbm x te . Yol savascisinda iksire gerek yok.
İksir olarak ise aramit vahsi iksir kullanilacak. Gbm x te . Yol savascisinda iksire gerek yok.
Stuart'tan bir şey düşüyor mu? Aslında suan bana gereken hangi bosstan hangi itemler düştüğü.Kenan junon biliyorum ama ct bilmiiyorum.Var mi bi bilginiz çt'de hangi bosstan hangi itemler düştüğü hakkında.

Mustafa Kemal ATATÜRK!