Öncelikle selamlar.
Oyunu Tılsım sunucusunda oynuyorum ancak oyuncu azlığı sebebiyle fullenen hesaplarımı Beyaz Köşk e atacağım. Bunun için de gelirken neler getirmeliyim diye bu konuyu açtım. Oyunda 15-20 kişiye sordum, cevap veren 2-3 kişi farklı farklı fiyatlar söyledi. Ben de garanti olsun diye buraya konu açayım dedim.
Sizden ricam Xenotim, Jadeit, Ganoderma, Dört Yapraklı Yonca, Safran, İridyum ve Şelit materyallerinin değerini söylemeniz.
Ayrıca buradan sadece savaşçımı getirip büyücü ve şifacıyı orada tekrar dizmeyi düşünüyorum.
Kıyamet Asa + Y2 ile kolaylıkla kenan/junon grubu bulabilir miyim?
Piyasa Sorgusu
- Typeous
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Piyasa Sorgusu
Tyger! Tyger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Re: Piyasa Sorgusu
Selam,
Bildiğim kadarıyla;Xenotim 5m, Jadeit 3.5-4m, Ganoderma 5-5.5m, Dört Yapraklı Yonca 2.5-3m, Safran 1.5m, İridyum 1.5m ve Şelit 1.5m
Kıyamet asa+Y2 ile çok kolay Migrat ve Sığınak bölgelerine grup bulabilirsin.
Sunucu hakkında sormak istediğin herhangi bir sorun olursa özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsin.
Bildiğim kadarıyla;Xenotim 5m, Jadeit 3.5-4m, Ganoderma 5-5.5m, Dört Yapraklı Yonca 2.5-3m, Safran 1.5m, İridyum 1.5m ve Şelit 1.5m
Kıyamet asa+Y2 ile çok kolay Migrat ve Sığınak bölgelerine grup bulabilirsin.
Sunucu hakkında sormak istediğin herhangi bir sorun olursa özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsin.
- LoNcaxAnKeti
- Salgın Koruyucusu
Re: Piyasa Sorgusu
xenotim 4m zaman zaman 3.5 da oluyor jadeit 4 /5 kondrit ise 5/6 m dan gidiyor piyasa her gün düşüyor bu da tılsımların daha aşağılara inmesine sebep oluyor iyi ce piyasa dibe vurduğu vakit yeni bölgenin gelmesinin habercsi demektir arkadaşlar.
Beyaz Köşk Anket Ekibi