PROĞRAMLA KP KASANLAR ÇOĞALDI

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Bybaskentli
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: BİZE HER ANGARA

PROĞRAMLA KP KASANLAR ÇOĞALDI

Mesaj gönderen Bybaskentli »

OYUNADA DİKKAT EDİYORUM MARAŞALLAR ÇOĞALDI NEDENSE HELE BUGUN BİRİNE DE DENK GELDİ LEOANHEART

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
boolooxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: PROĞRAMLA KP KASANLAR ÇOĞALDI

Mesaj gönderen boolooxx »

Resim

Aynen şuan köşkde mareşal olanların çoğu program ile kasan ve kolaya kaçan kişilerdir bunlardan biride LEONHART ' dır çetecide Dev ananın solunda programla karizma almakdadır. Ben yanına ilk geldğimde yaklaştıgımda bana ard arda 3 sert atmştr. pc başnda olsa karizma alıyor olsa , neden yabancı birine dalsın ama çar otomatik bırakıldıgı için bana gelişigüzel sert attı ve ayrıca çar ölmesine ragmen fotoda da görüldüğü gibi çarlar hala 3 5 kez gir çık yaptı. Bu gibi oyunda program kullananlar yüzünden ne el emeği kaldı ne de oyun zevki LEONHART yoksa 3 günde 3 yıldız pembeden nasıl 3 yıldız mavi etsin.

NOTHING
Kullanıcı avatarı
LoNcaxAnKeti
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen LoNcaxAnKeti »

başka işşiniz yokmu işsizmisiniz size ne isteyen kp kasar kp kasmak yasak değil bi kerem ayrıca leon dediğiniz kişinin para ile kp çarı kastırdığını da biliyoruz 30 tane çar kastı adam hol de sizene gir çık yapar kp kasar arzsınız tabi çekemionuz adamı :D
Beyaz Köşk Anket Ekibi =)
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba,

İllegal yazılımlar kullanan oyuncuları Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Oyuncu Hata Kullanım" olarak seçerek ilgili destek birimine şikayet edebilir, gerekli incelenmenin yapılmasını ve devamında gerek görülürse cezai işleme tabii tutulmalarını sağlayabilirsiniz.

İyi bayramlar.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön