sanirim ikv de kiyamet koptu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

sanirim ikv de kiyamet koptu

Mesaj gönderen Auril »

Merhaba beni taniyaniniz vardir belki yaklasik 2 sene once 5 yillik oyun macerami sonlandirmistim tabi arada girip eski dostlarla sohbet filan ediyordum. Bugun yine bi girmek istedi canim girdigimde ne goriyim sunucu adeta hayalet sunucu(sancak) oysa bu sunucu boylemiydi benim minik huzurlu ve sevimli sunucum herkesin birbirini tanidigi muhabbeti oldugu sunucu bu halleremi dusecekti yaklasik 1 saat dolastim ve tanidik kimseyi goremedim ve careyi oyunu kapamakta buldum bi foruma giriyim dedim birde ne goriyim herkes caresizce isyan ediyor e haklilar tabi cagreyi sunucu birlestirmekte ariyorlar bu oyun bu hallere mi dustu yazik cok yazik eskiden gece 2 de 3 te insanlar okurdubsunucuda guzel muhabbet ederdik konusurduk ama simdi herkes bir tilsim bir item derdine dusmus hani belki bu cumle 100 defa soylendi ama cidden oyunun elle tutulur yani kalmamis birakin artik zamaninizi oldurmeyin ben hayatimin en onemli 5 yilini su oyuna harcadim ve suan elimde ne var hic bisey aklinizi basibiza alin zaman oldurmeyin su oyunda artik
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: sanirim ikv de kiyamet koptu

Mesaj gönderen mobilsorun »

Hacı sen forumu android ve ios için tasarlamayacak mıydın :D
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
VeNGaT
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VeNGaT »

oyunu başka bi firmaya satsalarda oynasak.
Kullanıcı avatarı
LEJYON
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen LEJYON »

Bu oyunun oyuncusu hiçbir zaman tükenmez biz Türkler her defasında arkamiza dönüp bakmayı severiz oyun için örnek verirsek her "neler oluyor bir girip bakayım" değişimde oyuna tekrar başladım bu senaryo 7 senedir devam ediyor Nitekim beta player'm .
TUGAYBABACAN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TUGAYBABACAN »

Arkadaşlar çözüm arıyışına girmiş durumdalar fakat ne gibi çözümler gelcek bekleyip ögrencez siteminizi anlıyorum
TUGAY BABACAN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön