Bir sorum Olacak

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Re: Bir sorum Olacak

Mesaj gönderen vahdet »

Recetesi var. Malzemeleri parayla alip uretecesin. 400mcivari tutuyor. Belki 400'den daha asagida uretebilirsin.
Ct ye girmek istiyorsan m1 sart. M1alirsan m1siz duruma gore daha fazla girersin ve ustunu daha kolay dizersin. ilk basta m1uret bakyin olmuyor ustune kiyamet asa basarsin.
Sunuxu da kenan junon atiliyor.beyazkosk diger sunuculara oranla kalabalik bir sunucu.
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

400 M diyosun.O kadar parayı bulurum da reçetesi kolau bulunulur mu? Bi de bu saklı ırk olayı felan lonca lisansı olanlara mi? Yani o büyük hole nerden gidiliyor
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

Sparineus yazdı:400 M diyosun.O kadar parayı bulurum da reçetesi kolau bulunulur mu? Bi de bu saklı ırk olayı felan lonca lisansı olanlara mi? Yani o büyük hole nerden gidiliyor
Recetesini bulmak cok kolay. Hatta bana hergun Dusuyor. Buyuk hol girisi sah kobranin ordaki kapidan yapiliyor. Lonca lisansina gerek yok. Lonca lisansi topkapiya girmek icin ve ruh taslarindan isinlanabilmek icin ise yarar. Buyuk hole girmek icin lonca lisansina gerek yok. Sen lonca lisansi isini suan salla fakat ct kutu alirsan lonca lisansi da icinde geliyor zaten.

Meteorit 1 tilsimini uretmek icin gerekli malzemeler.

Kondrit x18 fiyati 4-5m arasi
jadeit x24 4-5m arasi
peptit klorotoksin x12 ( 1.5-2m arasi)
orumcek salgisi x12 ( 2-2.5m arasi
xenotim x24 (4-4.5m arasi)
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

Meteorit 1 reçetesi malzemeleri

[tooltip t=-Kondrit x18
-Jadeit x24
-Peptit Kolorotoksin x12
-Örümcek Salgısı x12
-Xenotim x24]Tılsım - Meteorit 1[/tooltip]
_
_
_
_
_
_
_
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Baya yardimci oldun kardeşim tesekkur ederim.Bu peptit, salgı holden kasiliyor sanırım? Ben buyucumde ejder asa yapmıştım ve yukselttim de.Ç T ve diğer şeyler için kiyamet asa mi uretmeliyim?
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Xhakanxbuyucux
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Xhakanxbuyucux »

kardeş bak kıyamet asayı boş ver m1 tılsımını kesinlikle üret nucleasları tamamla zırh dahil m1 varsa girersin x fln sonra zırh ayakkabı tamamlarsın sonrada çt gire gire çevre yaparsın seni gaffara götürürler
>>Şifacixpelin™ <<
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Xhakanxbuyucux yazdı:kardeş bak kıyamet asayı boş ver m1 tılsımını kesinlikle üret nucleasları tamamla zırh dahil m1 varsa girersin x fln sonra zırh ayakkabı tamamlarsın sonrada çt gire gire çevre yaparsın seni gaffara götürürler
Benim gaffar takintim yok.Sığınak olsun migrat olsun girerim ben.Sadece ç.t'ye de zevkine girebilmeyi amaçlıyorum.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

Sparineus yazdı:
Xhakanxbuyucux yazdı:kardeş bak kıyamet asayı boş ver m1 tılsımını kesinlikle üret nucleasları tamamla zırh dahil m1 varsa girersin x fln sonra zırh ayakkabı tamamlarsın sonrada çt gire gire çevre yaparsın seni gaffara götürürler
Benim gaffar takintim yok.Sığınak olsun migrat olsun girerim ben.Sadece ç.t'ye de zevkine girebilmeyi amaçlıyorum.
Siginak migrat icin ejder asa ueterde aryar zaten. Ben ct icin m1ureymen gerekir dedim. M1olsun ejderle de girersin.fakat seni kiyamet asa yok diye baslarda ezik muamelesi yapabilirler. Ejder siginak ve migrat icin yeterli .buyu elekrik buz diyaparsin dk15 verirsin kolayca girersin kenan junona
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Vahdet kardesim ben ejder yukseltmeli oldygu için ben zaten girerdim kenana junona da Meranda çemberin geldiği ilk gün bizden kiuamet asa istediler.Diğer gün set istediler bende soğudum o zaman.Beyazkosk de durum ne bilemem.Valla en gec 15 güne kutu ile birlikte oyundayim.Gelir gelmez m1e başlarım.Sen online misin oyunda?
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

Mlsf ben online degilom. Forumda takiliyorum. Ct filan atmiyom

“Genel Sohbet” sayfasına dön