Bir sorum Olacak

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Bir sorum Olacak

Mesaj gönderen Sparineus »

Merhabalar beyazkosk,
Ben eski bir oyuncuyum.Meranda carlarim var lakin 3 yıl once oyunu bıraktım.Meranda da kimse kalmamış bende beyazköşke gelmeyi düşünüyorum.Oyunu bırakma sebebiyle savaşçı ve büyücü carim da hiç bir çemberlitaş eşyası yok.beyaz koskun kalabalık durumu ve ÇT durumu nasıl? Gelirsem yardım görebilir miyim?
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Re: Bir sorum Olacak

Mesaj gönderen vahdet »

Cemberlitasa cok gidiliyor. Fakat ct'ye girmek icin m1 denen tilsimi uretmelisin. Onun yaninda hasarini yutsek tutmak icin ejder yada kiyamet asaya sahip olmalisin. Bu itemlerin yoksa ct'ye girmekye zorlanirsin. Senin buyu fizik hazarin kac bi onu bana solermisin. 700-800 felansa ct yi unut. Guzel bir loncaya girebilirsen belki seni goturebilirler. Ben bir ara m1 i olmayan arkadaslari ct ue goturmeye calisiyordum. 3m1 gidiyorduk.fakat oyuna eskisi gibi cok girmiyorum ve de gb atmiyorum artik. Eskiden ols birseyler yapaedik ama suan durum bu .hasaein azsa cevre edinmeye calis loncaya felan gir .
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

vahdet yazdı:Cemberlitasa cok gidiliyor. Fakat ct'ye girmek icin m1 denen tilsimi uretmelisin. Onun yaninda hasarini yutsek tutmak icin ejder yada kiyamet asaya sahip olmalisin. Bu itemlerin yoksa ct'ye girmekye zorlanirsin. Senin buyu fizik hazarin kac bi onu bana solermisin. 700-800 felansa ct yi unut. Guzel bir loncaya girebilirsen belki seni goturebilirler. Ben bir ara m1 i olmayan arkadaslari ct ue goturmeye calisiyordum. 3m1 gidiyorduk.fakat oyuna eskisi gibi cok girmiyorum ve de gb atmiyorum artik. Eskiden ols birseyler yapaedik ama suan durum bu .hasaein azsa cevre edinmeye calis loncaya felan gir .
iyi guzel de kardeşim cemberlitasa girmem gerek ki onları almam lazım.Lonca olayi zor olur.Yeni bi sunucu felan.Bi arkadaş bulursam loncasina girerim.Çemberlitaş hakkında en ufak bi esyam yok.Sığınak, migrat tamam ama başka bisey yok.Sizin sunucuda yenilere eskilere önem verilip yardım ediliyomu?
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

1--buyu fiziksel hasarin kac?

Ct'ye girmeden ustumu dizemem demissin fakat bu sorun herkesin sorunu zaten.
viewtopic.php?f=46&t=124426

Ustumu nasil dizdigimi anlattim okursan faydali olabilir.(5.ileti-vahdet isimli kullanici)
viewtopic.php?f=46&t=124486

Yeni oyunculara yardim eden kollayan kisi sayisi az. Su siralar ne durumda ama bilmiyorum.Cunku fazla online degilim. Dedigim gibi hasarini bana bi yaz. Tavsiyem su sana cevre edinmeye yada bir loncaya girmeye bak. Ama ben kimsenin agiz kokusunu cekemem diyorsan. M1'i basacaksin Elinede 1kiyamet asa takacaksin.o zaman gunde seri sekilde girersin ct'ye. 1-2 gun seni tanima asamasindan sonra 1haftada ustinu dizersin.amam1 olxak.
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Valla henüz oyunu indirmedim.Yani bi girdim net cafe de o yüzden hasarimi tam bilmiyorum.Işin açıkçası oyuna giremiyorum.0dan baslayacağım gibi
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

Sparineus yazdı:Valla henüz oyunu indirmedim.Yani bi girdim net cafe de o yüzden hasarimi tam bilmiyorum.Işin açıkçası oyuna giremiyorum.0dan baslayacağım gibi
Üstümü hizli bir sekilde dizeyim diyorsan. Ustumun sekil gorunmesini istiyorum.grplara kolay girmek istiyorum diyorsan sifaci dizmeni tavsiye ederim. Fakat kasmasi zor olabilir. Y2 li bir tanidigin varsa 2gunde 49lwl edersin benim Y2oldugu icin sifacimi 2-3 gunde dizdim.

Buyucu kurmak istersen eger buyucu ile ct'ye girmesi zor. Kenan junona kolay gidersin fakat ct zor. Fakat buyucu ile de oynamak zevklidir.Ne sifaci ne de savasci buyucu ile oynamanin zevkini veremez. İtem ve para kasmak icin yine buyucu favori karakterdir.

Klan sVaslari icin ise savasxiyi dizmani tavsiye ederim. Savqsci ile buyucu ve sifaci kesmenin tadi tuzu bir ayridir. Fakat siginak ve migrata sokmak iskencedir.Eger tanidigin yoksa. Cunku artik siginak ve migrata tanksiz gidiliyor.Anca tanidik bir Y2 li arkadasin olacakta oyun vasitasiyla gireceksin. Sahsen bwnim y2 li buyucum oldugu icin savasci yi afk olarak siginaga migrata sokuyordum ve ustunu kolayca dizdim. Arada kardesim buyuye ben savasciya girerek de oynuyordun.

Anliyacagin saglam bir buyucun olursa yaninda sabascini ya da sifacini kolayca her yere sokarsin.Buyucuyu dizmesi zordur fakat dizdikten sonra da oynamasi cok keyiflidir.butun kapilar ardina kadar acilir.her yerde gezersin takilirsin. Fakat dizmesi sorun iste.
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Güzel anlatmisin sağol kardeşim.Valla 0 tanıdık.Bi 10 bin civarı belki daha fazla bi akçe çekip her çeşit şeyi alacağım.Kutu, şans arttırıcı lisans tarzi.Valla bu oyunun kalkınması gerek.Bu oyunu 2007 2008 de ayağa kaldiran betacilardi şimdi sanırım iş gene bizde.Yani sunucularda yardım olmalı.Tabi beyazkosku bilmem ama diğer sunucularda yaşı 12 olanlar artislik taslar 20 25 olan "Bizde o yollardan geçtik kardeşim" deyip gruba alırdı.Sizin sunucuda bu durum nasıl?
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

Valla oyuncularin yas ortalamasina dikkat etmedim.Fakat yasi 18 olanda var.25civari olan da var. Ben kendi cabamla ugrasarak ustumi filan dizdim. Kimseye yasini sormadim.
Eger kisa yoldan para kasmak istiyorsan akce cekip satabilirson yada akce ile shen kara veya kondrit tarzi seuler satabilirsin. Shen kara yi 400-500 arasina kondritide 6m ye satarsin .ya da direkt akce satarsin.

Ejder asan var mi
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Var.Ama şu sorunla karşı karsiyayim hesabın hangi numara da kayitli olduğunu bilmiyorum.Destek de biz hırsızlık llaylari için bu konuda yardımcı olamayız diyor.iki üç kez mesaj attım lakin olumsuz.0dan başlama durumumda mevcut.Sunucuda halen junon,kenan atan var degil mi?
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Bunlardan once şu m1 olayını anlatirmisin? okudum bir seylsr de nerden edinecegimi bulamadım.Neyle nereden alacağim?
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!

“Genel Sohbet” sayfasına dön